Летните забавления на Адел и Рич Пол

Преди няма и месец Адел сподели, че иска да има още деца и е очевидно, че главната предпоставка за разрастването на семейството ѝ е налице. Връзката ѝ с Рич Пол изглежда върви по мед и масло. В момента двамата са се отдали на романтична почивка в Европа.
Адел и Рич Пол са двойка официално от малко повече от година и макар че не говорят често за отношенията помежду си и се показват рядко в публичното пространство и социалните мрежи, бяха забелязани по време на лятната си почивка.
Влюбените са в Европа, по-точно – наслаждават се на плажовете на остров Сардиния, пише People. Най-вероятно пътешестват доста и се забавляват, пътувайки с яхта в приятелска компания.
За ваканцията 34-годишната певица се придържа към небрежния стил, облечена с обикновена черна блуза с деколте и панталони в същия цвят, с висока талия. Гримът ѝ е едва забележим, а косата прибрана в непретенциозен кок.
Рич Пол обаче е решил да балансира неутралната визия на половинката си Адел. Той носи ярка цветна тениска с яка и е заложил на повече аксесоари – колие, часовник и задължителните за лятото слънчеви очила.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нищо ново! Стари муцуни в новото шоу „Звездите в нас“ СНИМКИ

Участници от „Гласът на България“ изгряват в новото шоу „Звездите в нас“. Макар че имената на участниците се пазят в тайна, стана ясно двама души, които нашумяха в „Гласът на България“ – това са Венета Цонева и Сонай Юсеин са били на кастингите в НДК преди дни. Венета освен с […]

Subscribe US Now