Колко добра дъщеря е Шакира

Шакира преминава през труден период в живота си. Малко след раздялата с Пике стана ясно, че бащата на 45-годишната колумбийска изпълнителка не е добре. 
Установи се, че 91-годишният Уилям Мебарак Чадид е претърпял падане, заради което му се е наложило да получи медицинска помощ. Малко след това претърпя няколко операции. 
В момента Уилям отново е в болница в Барселона и Шакира се старае да го посещава редовно. Певицата сподели видео от болницата, на което се вижда как целува краката на немощния си баща, след като той е изпълнил серия от упражнения за сила.
“Животът е нещо, което се случва между посещенията в болницата и костюмите за Хелоуин”, написа певицата, с което ясно заяви, че прекарва много време в грижи за баща си. Феновете ѝ, разбира се, не пропуснаха да я похвалят колко добра дъщеря е. 
Наскоро Шакира сподели и снимка на родителите си, които се целуват в болницата, където баща ѝ е заобиколен от медицинско оборудване. Под кадъра певицата написа: “Истинска любов”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Няма да повярвате като какъв работи Икебаната на Канарските острови

Певецът Деян Неделчев, известен в последните години като Икебаната, е е сменил професията и е започнал нова работа на Канарските острови. Това обяви поетът и водещ на „По света и у нас“ Костадин Филипов. Двамата трябваше да представят заедно общата си песен „Счупени души“, но заради новата си работа музикантът пропусна […]

Subscribe US Now