Наталия Гуркова е пак булка, ето я красивата й рокля СНИМКИ

Мис България Наталия Гуркова облече отново сватбена рокля и събра всички погледи с неземната си красота. Миската се видя като булка 14 години след сватбата й с диамантения бос Джордже Михалевич.

През 2018 година съпругът й бе убит в Йоханесбург и тя остана вдовица с две деца. Оттогава не сме я виждали да афишира нова връзка и новината за сватба изненада мнозина. 

Истината е, че Гуркова не е вдигнала истинска сватба, а булчинската рокля е облякла за ревюто на “Burgas Summer Trends”. Красивата рокля е дело на дизайнера Стоян Радичев и Наталия определено е била сензацията на вечерта.
Тя дълго се колебаела дали да облече бялата рокля, тъй като й навява спомени от далечната 2009 г., когато се врече във вярност на Джордже. Той не е между живите от 5 години и запознати издават, че Гуркова е намерила негов заместник, но на този етап не желае да прави публична връзката си./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Сара Джесика Паркър откровено за голите сцени и козметичните процедури

Определено “Сексът и градът” е продукцията, на която Сара Джесика Паркър дължи своята огромна популярност. От интервю на актрисата за предаването на Хауърд Стърн за SiriusXM разбираме защо никога не сме я виждали в голи сцени в сериала. Паркър казва, че още с прочитането на сценария е разбрала, че сериалът е различен […]

Subscribe US Now