Когато Саня Борисова заведе “Никога не е просто секс” в Кан

През последната седмица в България все по-усилено се говори за 77-ото издание на филмовия фестивал в Кан. Основна причина за това е филмът “Стажантът”, в който родната актриса Мария Бакалова влиза в ролята не на кого да е, а на първата съпруга на бившия американски президент Доналд Тръмп. 
Ако за момент оставим Мария Бакалова настрана, колкото и трудно да е, защото и новините около филма, и визията ѝ на червения килим дават много поводи за коментари, ще разберем, че през звездния блясък на Кан тихомълком е минал и един български филм.
Става дума за режисьорския дебют на Саня Борисова “Никога не е просто секс”, който в момента върви по кината в България. За присъствието ѝ в Кан разбираме от Instagram профилите на самата Саня Борисова и сестра ѝ Рене Борисова.
От публикациите на Caviar Couture в социалните мрежи пък става ясно, че именно един от моделите на Десислва Тошева е решила да носи в Кан родната актриса.
“Облякохме красивата Саня Борисова за премиерата на филма й “Никога не е просто секс” на филмовия Фестивал в Кан”, пишат от Caviar Couture, като уточняват, че роклята Amalia е един от най-ексклузивните им дизайни, изработен от луксозна италианска тежко нашита дантела, обсипана с хиляди фини мъниста, формиращи нежни елементи във формата на слънце.
В Кан освен в компанията на сестра си, Саня Борисова е придружавана и от Станимира Янакиева, която е художник костюми в “Никога не е просто секс”. Станимира има основната заслуга в изграждането на стила на всяка една от актрисите във филма на базата на тяхната роля.
“Никога не е просто секс” е филм, който представя съвременната жена през образите на основните четири архетипa, в търсене на своята сила, сексуалност, независимост, освобождаване от предразсъдъци и ограничения. Това е комедия за женската еманципация, чийто сюжет е изграден чрез ирония, сарказъм и умерена доза дързост.
Четирите жени – Вики (Елеонора Иванова), Ира (Рая Пеева), Мая (Елена Петрова) и Мадлен (Саня Борисова) са напълно различни една от друга, с абсолютно различни характери, интереси, морал и бит, но има и нещо, което ги обединява – и четирите са неспособни да имат пълноценна романтична връзка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неприятните странични ефекти на лечението на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън е добре. Поне така казва принц Уилям всеки път, когато по време на обществените му ангажименти е попитан как е съпругата му. Никой обаче не е виждал принцесата на Уелс от 22 март, когато изненадващо съобщи, че е диагностицирана с рак. В момента 42-годишната Кейт се подлага на […]

Subscribe US Now