Кас се подигра с iPhone 14 дъщерята на Стив Джобс

Преди няколко дни Apple представи серията iPhone 14, но мнозина побързаха да изразят недоволството си в интернет от липсата на реални иновации и промени в новите модели. 
Основното оплакване сред потребителите е, че Apple е трябвало да направи по-значими промени в телефоните си, вместо да залага на идентичен дизайн и дори на същите чипове, които видяхме при iPhone 13. 
В мрежата веднага се завъртя и забавен пост от Ийв Джобс, една от трите дъщери на легендарния Стив Джобс, която също изглежда е на мнение, че iPhone 14 е твърде сходен с iPhone 13. 
Ийв публикува снимка в Instagram, на която мъж държи нова риза, еднаква с тази, която вече е облякъл.
Текстът над снимката пояснява: “Аз, когато ъпгрейдвам от iPhone 13 към iPhone 14 след днешното представяне на Apple.”
Ийв изглежда е наследила от баща си концепцията и желанието за реални иновации и тазгодишните продукти на Тим Кук и инженерите на Apple просто не се вписват в разбирането й. 
Вследствие на поста й в интернет се появиха коментари и в двете посоки, като някои подкрепят хумористично изложената теза на Ийв Джобс, докато други смятат, че iPhone 14 действително носи значими подобрения спрямо миналогодишната серия. 
Факт е, че тази година Apple представи нов модел в лицето на iPhone 14 Plus, който замести mini модела, но не можем да пропуснем да отбележим, че iPhone 14 и 14 Plus всъщност разчитат на вече стария A15 Bionic. 
Промените в дизайна на устройствата са незначителни и реални подобрения се наблюдават най-вече при по-скъпите iPhone 14 Pro и 14 Pro Max. 
За Pro моделите си тази година Apple въведе промени в ноча в горната част на екрана и също така увеличи значително резолюцията на основния сензор на гърба на устройството. 
Беше въведен и сателитен режим, който обаче засега ще е активен само в САЩ и Канада. 
На всичкото отгоре Apple увеличи цените на устройствата си извън Северна Америка, което прави решението ни за ъпгрейд от iPhone 13 към iPhone 14 още по-трудно.    

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

На кой отбор е била фен Елизабет Втора

Кралица Елизабет Втора ще остане в историята не само като най-дълго управлявалия монарх в историята, но и със запомнящите си появи на спортни събития. Като цяло голямата ѝ страст са животните, но и посещенията на спортни събития не са били изолирани случаи. В Англия, където футболът е на особена почит, […]

Subscribe US Now