На кой отбор е била фен Елизабет Втора

Кралица Елизабет Втора ще остане в историята не само като най-дълго управлявалия монарх в историята, но и със запомнящите си появи на спортни събития.
Като цяло голямата ѝ страст са животните, но и посещенията на спортни събития не са били изолирани случаи. В Англия, където футболът е на особена почит, от години се спори кой ли е бил любимият отбор на кралицата.
Официално потвърден отговор на този въпрос, разбира се, няма, но пък има някои интересни слухове. Един от тях е, че Елизабет Втора е симпатизирала на английския Арсенал. Поне така твърди един от бившите футболисти на тима Сеск Фабрегас.
През 2007 г. тимът на Арсенал, начело с Арсен Венгер и Тиери Анри, бе поканен на визита в Бъкингамския дворец. И до момента е единственият футболен отбор, на който тази чест е оказвана.
В интервю за испанско радио Фабрегас казва, че тогава е разбрал, че кралицата следи какво се случва в света на футбола и им е казал, че е фен на Арсенал, пише talkSPORT.
Източник на The Evening Standard също твърди, че Елизабет Втора е фен на отбора от над 50 години. Тези твърдения не са никак изненадващи предвид факта, че нейната майка също е била фен на Арсенал, а самата тя е родена в Лондон, където е основан и клубът.
През 2006 г. дори трябваше лично кралицата Елизабет Втора да открие новия стадион на Арсенал, но това така и не се случи заради травма в гърба, от която тя страдаше по онова време. По време на визитата в Бъкингамския дворец Емануел Ебуе дори е успял да я разсмее.
Защитникът на Арсенал е видял коргитата на кралицата и ѝ е казал, че вече не иска да е футболист, а да се грижи за кучетата. Да ги храни, да ги къпе и разхожда, на което и Елизабет Втора, и принц Филип са се засмели. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гигантска жаба изскочи пред Емануела, скъса си дрехите и ето какво стана СНИМКИ

Култовата песен “Комбайна вършачка”, по-известна  като “Васко Жабата”, заля целия Тик Ток по света. Ретро фолк хита получи втори живот, а истерията по кючека е неописуема.  На едно от последните си участия в Студентски град Емануела бе изненадана на сцената от доста секси жабок. Изпълнителката на “Нотариално заверен” не успя […]