Роди се още едно кралско бебе

Сватбата на престолонаследника на Йордания принц Хюсеин през юни роди и една неочаквана новина. Сред гостите й бяха монарсите на Бутан Джигме Хесар Намгиал Вангчук и Джетсун Пема, а кралицата беше бременна.
Малко след това 33-годишната Джетсун Пема потвърди в Instagram, че двамата с 43-годишният й съпруг очакват третото си дете. И ето, че то се е родило през изминалия уикенд. На 9 септември двамата са станали родители на момиченце.
Името на детето не се споменава, но в публикацията на кралицата се уточнява, че то се е родило “на 25-ия ден от седмия месец на годината на Женския воден заек”. Както и че това е първата дъщеря на кралското семейство.
Кралят и кралицата благодарят на целия медицински екип, който е помогнал при раждането, както и на всички, които са им изпратили добри пожелания по случай появата на третото им дете.
Джигме Хесар Намгиал Вангчук и Джетсун Пема се женят през 2011 г. – три години, след като той се възкачва на престола след абдикацията на баща си. През 2016 г. се ражда първият им син Гялсей Джигме Намгиал, а през 2020 г. – вторият, който носи името Джигме Угйен Вангчук.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Кийра Найтли планира да защити лицето си с авторски права

Кийра Найтли направи странно признание. Британската актриса разкри, че обмисля да защити лицето си с авторски права, тъй като се опасява, че в бъдеще технологиите ще откраднат образа ѝ. 38-годишната актриса от “Карибски пирати” обясни, че е обезпокоена от развитието на изкуствения интелект и смята, че трябва да предприеме известни […]

Subscribe US Now