Заплахите, които получи холандската принцеса

Престолонаследничката на холандския трон се слави като една от най-земните принцеси в Европа. Дъщерята на крал Вилем-Александър и кралица Максима се отказа от държавна издръжка и се настани в студентско общежитие в Амстердам за следването си.
Но ето че Катарина Амалия ще трябва да се откаже от студентския живот месеци, след като постъпи в университет, и да се върне в Хага, където живее кралското семейство.
Според информацията, разкрита от родителите й по време на официално посещение в Швеция, срещу 18-годишната принцеса има отправени заплахи. Нейното име, както и това на нидерландския премиер Марк Рюте, са се появили в прихваната комуникация на престъпни групи, обсъждащи отвличането им.
От ВВС припомнят, че Катарина Амалия е записала да учи политология, право и икономика в Университета на Амстердам и е била много щастлива от това, че ще живее и ще бъде третирана като обикновена студентка там.
Тя обаче не може да изкара и половин семестър от мечтания си студентски живот след разкритията на холандското разузнаване, които я принудиха да се върне при семейството си и да ползва засилена охрана.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тина Търнър напомни за себе си

Най-новата кукла Барби обожава рокендрола. Тя носи черна мини рокля и яркочервено червило. А заради прическата ѝ – няма как да я сбъркаме. Защото това е Тина Търнър – последната кукла на Mattel, която е създадена по нейно подобие. По този начин компанията за играчки почита 40-годишния юбилей от хитовата […]

Subscribe US Now