Когато Амал и Джордж Клуни привлекат всички погледи

Където и да се появят, Амал и Джордж Клуни привличат погледите към себе си.
Миналият месец двойката бе забелязана край езерото Комо, Италия, където има дом, докато отива на романтична вечеря. Както обикновено, и актьорът, и съпругата му бяха стилни и усмихнати.
От Entertainment Tonight разбираме, че двамата прекарват лятото си в италианската си къща заедно с шестгодишните си близнаци Ела и Александър. А преди следващия месец да отпразнуват деветата си годишнина от сватбата, им предстои да уважат едно друго важно събитие.
Днес, по време на годишните награди на дизайнерката Даян фон Фюрстенберг, на Амал Клуни ѝ предстои да получи отличие. Събитието ще се състои във Венеция, Италия, а още с пристигането си там адвокатката и Джордж Клуни веднага попаднаха под светлините на прожекторите.
Амал Клуни носеше бяла рокля на сини цветя с дължина малко над коляното, малка черна чанта, обувки с остър връх на нисък ток и слънчеви очила. Съпругът ѝ обаче бе малко по-небрежно облечен – с тениска с яка, дълъг светлосин панталон и бежови обувки.
Няма как да не ни направи впечатление, че двойката е подбрала тоалетите си така, че да си отиват, както и че са се държали за ръце, докато са поздравявали хората.
За две неща Амал и Джорд Клуни никога не могат да ни изненадат – едното е, че винаги се появяват със стил, а другото, че изглеждат винаги сърдечни и усмихнати.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Желязна: Лили Иванова не се дава на кошмарно предсказание от Ванга

Лили Иванова е била въвличана в какви ли не сюжетни линии през годините, най-вече покрай възрастта си и годината на раждане, която все така продължава да буди любопитство сред почитателите й. Примата обаче, отдавна не се впечатлява от това, но мнозина са убедени, че е подвластна на различните предсказания по […]

Subscribe US Now