Топал се завръща в ъндърграунда на “Братя”, за да… СНИМКИ

Сломен след раздялата с Лора, но решен да не се оставя да бъде смачкан от съдбата си – такъв ще видим Денис Топал (Владимир Михайлов) в премиерните епизоди на „Братя“ тази седмица.

Епизодите ще проследят тепърва започващата битка за територията му в света на ъндърграунда, а Радо и Сандо не са единствените, които ще претендират за това влияние.
Бунт в мрежата заради Йоанна Темелкова, феновете скочиха след… СНИМКИ
Враждата между Акарди и Андреев само отключва ескалацията на напрежението, което за малко да коства живота на Гергана.

Неда Спасова влиза в “Братя” СНИМКА
Старши инспектор Давидова пък ще научи новина, която силно я озадачава. Елена решава лично да провери достоверността на информацията, срещайки се очи в очи с фактите, като ще се опита да намери така необходимите й доказателства, че Топал е убил Йосифов.

Междувременно Ива не успява да се примири със смъртта на съпруга си, дори нещо повече – съкрушената жена намира покой единствено в мисълта за отмъщение. Бременността й не я прави по-смирена и това все повече тревожи Симо.
Звезда от “Братя” работи за бебе със… СНИМКА
Момчето с нетърпение чака да завърши училище, за да вземе по-кардинално решение за своя живот. Той отправя предложение към майка си да напуснат страната след завършването му и да започнат на чисто, далеч от България./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Къде е Биляна Гавазова? Водещата на bTV изчезна, оказа се, че е...

Водещата на сутрешния блок по bTV Биляна Гавазова от известно време не се появява в ефир и това започна да прави впечатление на тв зрителите. Вече повече от седмица новинарката не застава пред камера, а липсата й съвпада с избухването на войната в Украйна, което накара зрителите да се замислят какво […]

Subscribe US Now