Когато Кание Уест се ядоса на Илон Мъск

Въпреки че не се показват често заедно, Кание Уест и Илон Мъск имат дълго приятелство. А какво са приятелите, ако не са до теб в трудните моменти. Подобни в живота на рапъра в последните години има доста, но явно милиардерът не успява да отговори на очакванията на своя приятел.
Преди дни Иън Конър, един от най-доверените хора на Уест, публикува в своя профил в X (Twitter) съобщения, които рапърът е изпратил на Мъск. Самият Кание е блокиран от социалната мрежа на приятеля си от няколко месеца и затова е помолил друг да направи вместо него тези разкрития.
Най-интересната част от тях определено е признанието, че бившият съпруг на Ким Кардашиян не страда от биполярно разтройство, а след преживяна автомобилна катастрофа през 2002 г. е започнал да проявява симптоми на аутизъм. 
“Не ми дължиш нищо. Не си длъжен да говориш с мен отново. Но ако ще го правим, същността на нашите отношения трябва да се промени”, пише още Кание. “Не може да гледаш как Ким крие децата от мен”, хвърля поредно обвинение Кание към Мъск.
Той очевидно му е ядосан и за това, че не си е направил труда да го подкрепи публично по време на бракоразводното дело, въпреки че му се пише приятел.
Така и не става ясно обаче какво е провокирало съобщенията, които Кание Уест е изпратил на милиардера, както и какъв отговор е получил на тях. Ясно е обаче, че отношенията им вече далеч не са толкова близки. Очакваме да видим дали Мъск ще отговори на този публичен удар под кръста в обичайния си хаплив стил.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво свързва искрено и завинаги Рийз Уидърспун и Дженифър Гарнър

Дори и да не често срещано, истинско приятелство в холивудските среди, оказва се, може да съществува. Пример за това са актрисите Дженифър Гарнър и Рийз Уидърспун, които, според собствените си думи, винаги може да разчитат на взаимната си подкрепа. 51-годишната Гарнър сподели публично, че 47-годишната ѝ колежка и продуцент е […]

Когато Кание Уест се ядоса на Илон Мъск

Въпреки че не се показват често заедно, Кание Уест имат дълго приятелство. А какво са приятелите, ако не са до теб в трудните моменти. Подобни в живота на рапъра в последните години има доста, но явно милиардерът не успява да отговори на очакванията на своя приятел.
Преди дни Иън Конър, един от най-доверените хора на Уест, публикува в своя профил в X(Twitter) съобщения, които рапърът е изпратил на Мъск. Самият Кание е блокиран от социалната мрежа на приятеля си от няколко месеца и затова е помолил друг да направи вместо него тези разкрития.
Най-интересната част от тях определено е признанието, че бившият съпруг на Ким Кардашиян не страда от биполярно разтройство, а след преживяна автомобилна катастрофа през 2002 г.е започнал да проявява симптоми на аутизъм. 
“Не ми дължиш нищо. Не си длъжен да говориш с мен отново. Но ако го направим, същността на нашите отношения трябва да се промени, пише още Кание. “Не може да гледаш как Ким крие децата от мен”, хвърля поредно обвинение Кание към Мъск.
Той очевидно му е ядосан и за това, че не си е направил труда да го подкрепи публично по време на бракоразводното дело, въпреки че му се пише приятел.
Така и не става ясно обаче какво е провокирало съобщения, които Кание Уест е изпратил на милиардера, както и какъв отговор е получил на тях. Ясно е обаче, че явно отношенията им вече далеч не са толкова близки. Очакваме да видим дали Мъск ще отговори на този публичен удар под кръста в обичайния си хаплив стил.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата водеща на bTV, която детронира Диана Любенова и Жени Марчева, се оказа...

Младата туркиня Бесте Сабри детронира с един замах Диана Любенова и Жени Марчева и стана новата водеща на “Тази събота и неделя” в ефира на bTV. Рокадата се оказа много изненадваща, но със сигурност решението зад нея не е случайно. Родената в Шумен Сабри започна работа в медията преди 3 […]

Subscribe US Now