Жената на актьора Васил Драганов с кошмарен разказ за ужаса, през който преминава

В последните дни гърми страшен скандал между актьора Васил Драганов и съпругата му Андреа. Той я обвини, че е зарязала децата си и в момента чака дете от друг. 

Тя от своя страна се защити, като заяви, че е била подложена на физически и психически тормоз и напускането на дома е било неизбежно. Тази сутрин в ефира на БТВ тя разкри и още по-ужасяващи неща от съжителството си с известния актьор, за които дори не сме подозирали. 
„Изключително съм притеснена за децата си и за травмите, които те ще понесат от думите на баща си и от истината, която боли. Не исках да се стига до тук и не съм го предизвикала аз това публично говорене за нашите проблеми”, заяви Андреа Драганова.

По думите ѝ любовта между нея и Васил е била прекрасна, но е имала и своята тъмна страна. „Имам две прекрасни деца – Любов и Давид – плод на тази любов. Поради тази причина съм изключително огорчена, че бях публично разстреляна от негова страна”, заяви тя по повод интервюто на бившия ѝ съпруг Васил Драганов пред БНТ.
„Благодаря на Люба Пашова, която не му е позволила да стигне до крайности. В последствие говорих с нея и разбрах, че той е искал да каже тези думи и грозни клевети, които нараниха много моите деца. Дъщеря ми плачеше, че е разкъсана от своите приятели и съученици. Задавали са ѝ неудобни въпроси”, каза Андреа. „Не може един баща да не мисли за децата си и да не ги пощади”, добави тя.
Разкри, че дълго време „сърцето ѝ не е позволило да говори”, защото е искала да запази достойнството на Драганов и да съхрани семейството си.
„През годините съм правила изключително много компромиси. Прощавала съм, но имам и своите грешки. Но не мисля, че трябваше да постъпва така с мен и децата”. Журналистката подчерта, че винаги е ценяла качества и уменията у бившия си съпруг, но той е човек на крайностите.

„Емоционалният тормоз през последните години беше по-силен от физическия преди това. Дъщеря ми ме умоляваше да не давам това интервю, но аз не мога да понеса това, което се изсипва върху мен”, обясни тя. Андреа описа чутите думи в интервюто на Васил Драганов като „нож в гърба” като дори няма обяснение.
„Утре децата ще отидат на училище и ще ги разпънат. Той ги използва като оръжие като през тях е цялата ни комуникация. Вчера ме заплаши, че ако днес дойда в студиото, няма да се виждам със сина ми. Бях щастлива, защото последните месеци си възстанових връзката с тях. Синът ми беше крит от мен месеци наред. Това е жестоко за една майка”.
Андреа заяви, че е приела всички условия на Васил Драганов. Едното е било децата да живеят при него в апартамента им, второто е било да прекрати делото за домашно насилие, а трето – да му плаща издръжка. След това отношенията помежду им са се нормализирали като тя е водила Давид на училище всеки ден, както и три пъти в седмицата на футбол.
„Моите деца се гордеят с баща си. Аз също съм помогнала да изгради този публичен образ. Не съм си позволила да кажа лоша дума. Не знам защо провокирах тази реакция. За себе си го разбирам, но защо го причини на децата. Той изгради образ на бащата за пример , които слага на първо място децата. Изключително забавен баща е. Обича да е център на внимание, шумни компании. Осигурява добър жизнен стандарт на децата, но има пропуски в образованието”, обясни още Андреа. Тя заяви, че агресията от негова страна е била винаги по време на празници и вероятно под влияние на алкохол.

„Болеше ме, че той никога не се извини. На следващият ден се опитваше да се държи сякаш нищо не е станало”.
„Искам да бъда щастлива. Децата ми да бъдат щастливи и най-накрая този кошмар, който продължава от година и половина да приключи. Да не нараняваме децата ни. Нямаше днес да говоря, ако не се беше изляла тази кал. Както и тормозът върху мен, който е извън публичното пространство. Последните дни получавах такива съобщения, които не пожелавам на нито една майка”, обясни журналистката и се обърна към децата си:
„Любов и Давид желая и се моля да ми простите, че днес съм тук и говоря открито за проблемите с баща ви. Надявам се да ми простите и да ме разберете. Искам да защитя вас и себе си и да кажа истината. Никога не съм искала да ви нараня. Обичам ви и ще дам всичко за себе си, за да сте добре. Ще ви подкрепям и винаги може да се обърнете към мен. Някой ден ще осъзнаете каква е истината”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Пацо от "Биг Брадър" не знае бройката на жените, които са минали през кревата му ВИДЕО

Бившият футболист Панайот Кючуков, станал известен като Пацо от “Big Brother” си остава една от най-култовите БГ риалити звезди. Неговите любовни авантюри с Пеньо, който имаше мисия да се представя за жена, станаха пословични. След като обаче разбра, че Пеньо е мъж, отношението на Пацо рязко се промени. Какво обаче […]

Subscribe US Now