Тайното второ дете не Илон Мъск и Grimes

Няма спор, че милиардерът Илон Мъск и половинката му Grimes бяха една от най-ексцентричните звездни двойки, които откакто са заедно, не бяха спирали да ни изненадват.
Те започнаха да се срещат през май 2018 г., а през май 2020 г. се роди синът им, когото нарекоха X Æ A-Xii Мъск. И въпреки че двамата обявиха, че се разделят още през юни 2021 г., сега научаваме, че имат тайно второ дете от сурогатна майка, според информация на NME.
По време на разговор за новата корица с Vanity Fair, интервюиращият Девин Гордън чува звука на бебешки плач, докато си приказва с Клеър Баучър (истинското име на Grimes) за предстоящия й албум на тема “космическа опера”, озаглавен Book 1.
На въпроса дали е родила отново, Grimes отговаря, че не може да обсъжда тази тема. 
“Каквото и да се случва със семейните неща, просто чувствам, че децата трябва да стоят настрана”, категорична е певицата. 
Впоследствие обаче се оказа, че Grimes и Мъск всъщност наистина имат второ дете момиченце, което се е родило през декември 2021 г. от сурогатна майка.
“Плаче, защото има малко колики”,разкрива Граймс пред Vanity Fair за дъщеря си, която нарича Y, като отказва да разкрие пълното име на детето. 
Списанието отбеляза, че двойката е искала още деца, но Граймс се е притеснявала от сериозни усложнения, тъй като е имала “страшни” здравословни проблеми по време на първата си бременност.
На въпроса дали тя и Мъск все още са двойка в романтичен смисъл, Grimes отговоря: “Няма истинска дума за това. Вероятно бих го нарекла мое гадже, но нещата са много променливи и сложни. Живеем в отделни къщи. Ние сме най-добри приятели. Виждаме се през цялото време…. Просто имаме собствено разбиране за връзка и не очаквам другите хора да го разберат”, разкрива певицата.
Граймс не крие, че връзката й с Мъск “е най-добрата, която някога е имала”, добавяйки, че планират да имат “поне три или четири” деца заедно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now