Сторми Даниелс: “Мелания трябва да напусне Тръмп. Не заради това, което направи с мен или други жени, а защото е осъден престъпник”

Порнозвездата Сторми Даниелс, чието истинско име е Стефани Клифърд, е в основата на дългогодишното разследване на финансите на бившия президент Доналд Тръмп – разследване, което доведе до безпрецедентното обвинение срещу Тръмп по-рано тази година.
На 31 май журито на Окръжен съд в Манхатън призна Доналд Тръмп за виновен във фалшифициране на документи, за да прикрие плащания към порноактрисата Сторми Даниелс преди изборите през 2016 г. След като стана ясно, че Доналд Тръмп е осъден по 34 престъпления, в неделя, 2 юни, в интервю за Mirror Даниелс призова бившата първа дама да напусне съпруга си заради осъдителната му присъда.
“Не знам какво може да бъде споразумението им, но Мелания трябва да го напусне. Не заради това, което направи с мен или други жени, а защото той е осъден престъпник”, казва Даниелс.
Тя добавя: “Доказано е, че е злоупотребяващ; той беше признат за отговорен за сексуално насилие и данъчни измами и сега е престъпник.”
Коментарите на Даниелс идват, след като някои от членовете на семейството на Тръмп присъстваха на наказателния процес, за да го подкрепят. Въпреки това, Мелания Тръмп остана далеч от съдебната палата в Манхатън, повдигайки въпроси у хората в състоянието на брака им.
Порнозвездата и режисьор Сторми Даниелс казва, че се е запознала с президента Доналд Тръмп на голф турнир за знаменитости край езерото Тахо през юли 2006 г. и двамата са започнали афера. По това време той е женен за Мелания Тръмп, която току-що е родила сина им Барън. Само седмици преди президентските избори през 2016 г. дългогодишният личен адвокат на Тръмп Майкъл Коен плаща 130 000 долара, за да може Даниелс да запази мълчание за предполагаемата афера, която Тръмп отрича.
През януари 2018 г. новината за тайните пари избухва и Даниелс попада в центъра на голямо обществено внимание. Ето какво трябва да знаем и за Сторми Даниелс, чиито 130 000 долара тайни пари от Тръмп станаха причина да бъде осъден по 34 престъпления.
Даниелс е родена и израснала в Луизиана. Още като тийнейджърка става стрийптизьорка и скоро навлиза в порно бизнеса. През 2002 г. става главна актриса във филм за Wicked Pictures – студио за порно филми, базирано в Калифорния. Печели множество награди за ролите си, но като режисьор на филми за възрастни.
Имала е второстепенни роли в популярни филми като “40-годишният девственик”, “Позабременяла” и Finding Bliss. През 2007 г. участва и в музикалното видео на Maroon 5 “Wake Up Call”.
Женила се е четири пъти. Настоящият й съпруг Барет Блейд също е актьор от филми за възрастни. В интервю от 2012 г. тя се обръща към всички, които я критикуват и смятат, че не е годна да бъде майка: “Просто ненавиждам целия този негативизъм към индустрията за възрастни като цяло или страхът на хората”, казва тя.
През 2009 г. Сторми Даниелс обмисля да влезе в политиката и да се кандидатира за сенатор срещу Дейвид Витър от Луизиана, обвинен във връзка с проститутка. Тогава порноактрисата споделя пред репортер, че макар да не смята, че е най-добрият човек за поста, “просто мисля, че съм по-добър избор от сенатора, който вече имат”.
Същата година е арестувана за престъпление, свързано с домашно насилие след спор с тогавашния й съпруг. В крайна сметка решава да не се кандидатира за Сената.
През януари 2018 г. отново се появява на политическата сцена, макар и може би не по начина, по който е планирала. Wall Street Journal съобщава, че е получила над 100 000 долара тайни пари за предполагаем сексуален контакт с президента Доналд Тръмп преди повече от десетилетие.
В интервю за Jimmy Kimmel Live! след речта на Тръмп за състоянието на Съюза през 2018 г. Даниелс отказва да отговоря на въпроси относно плащането. Първоначално личният адвокат на Тръмп – Майкъл Коен, отрича съществуването на каквото и да било плащане. През февруари 2018 г. обаче признава, че лично е платил парите на Сторми Даниелс.
“Нито организацията на Тръмп, нито кампанията на Тръмп са били страна по сделката с г-жа Клифърд и нито една от тях не ми е възстановила сумата за плащането, нито пряко, нито косвено”, казва Коен. “Плащането на г-жа Клифърд беше законно и не беше принос за кампания или разход за кампания от когото и да било.”
В отговор мениджърът на Даниелс казва, че признанието на Коен обезсилва споразумението за неразкриване на информация, подписано от нейния клиент, което й забранява да говори публично за парите. Мениджърът твърди, че нещата са се променили. “Сега всичко е изключено и Сторми ще разкаже историята си.”
След това на 6 март 2018 г. Сторми Даниелс съди Тръмп с аргумента, че той никога не е подписвал своята част от споразумението. В съдебния иск също така се казва, че “опитите да бъде сплашена г-жа Клифърд, за да замълчи и да й се затвори устата, за да се “защити г-н Тръмп”, продължават с неотслабваща сила”.
Даниелс започна да разказва своята страна на историята за аферата им с Тръмп от 2006 г. в интервю за “60 минути”, излъчено на 25 март 2018 г. Тя казва на Андерсън Купър, че мъж е заплашил да мълчи за връзката й с Тръмп на паркинг в Лас Вегас през 2011 г. Даниелс казва, че не изключва да има снимки или видеоклипове, доказващи, че е имала връзка с Тръмп.
За първи път Тръмп признава публично за 130 000-ите долара на Даниелс през април 2018 г., като отрича да знае откъде идват парите. Отново през април ФБР конфискува записи от плащането и записи на телефонни разговори между Коен и адвоката на Даниелс по време на обиск в офиса и дома на адвоката.
Отново през този месец Сторми Даниелс публикува скица на мъжа, за когото твърди, че я е заплашил на паркинг в Лас Вегас, за да мълчи за аферата й с Тръмп през 2011 г. Даниелс твърди, че Коен се е държал “така, сякаш е над закона” и все едно “играе по различен набор от правила”. “Това свършва сега”, са думите на Даниелс.
Адвокатът на Доналд Тръмп Руди Джулиани признава, че по онова време президентът е знаел за плащането към Даниелс. В продължение на няколко месеца е възстановявал и пари на Коен – на вноски и като част от заплатата му. Тръмп настоява, че плащането е било законно и че неговият адвокат ще “изясни фактите” по случая Даниелс. Както стана ясно, фактите все пак доведоха до това да го признаят за виновен.
През януари Тръмп беше осъден да плати 83.3 милиона долара на Е. Джийн Карол за накърняване на репутацията ѝ, след като тя го обвини в сексуално насилие срещу нея в съблекалнята на универсален магазин в средата на 90-те години. Отделно жури миналата година присъди на Карол 5 милиона долара за сексуално насилие и клевета. Тръмп отрече всякакви нарушения и обжалва присъдите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Снимките на Мадона с баща й Силвио - много лични и емоционални

Последните месеци за Мадона са доста емоционални. Те минаха под знака най-вече на здравословните й проблеми, заради които отложи световното си турне. В крайна сметка тя успя да завърши Madonna: The Celebration Tour с грандиозен безплатен концерт на плаж Копакабана. А след това се отдаде на заслужена почивка и щури партита. […]

Subscribe US Now