Снимките на Мадона с баща й Силвио – много лични и емоционални

Последните месеци за Мадона са доста емоционални. Те минаха под знака най-вече на здравословните й проблеми, заради които отложи световното си турне. В крайна сметка тя успя да завърши Madonna: The Celebration Tour с грандиозен безплатен концерт на плаж Копакабана. А след това се отдаде на заслужена почивка и щури партита.
На фона на всички провокативни снимки, които публикува в социалните мрежи, в края на миналата седмица Мадона изненада десетките си милиони последователи с един по-различен пост. Тя качи няколко снимки от личния архив, с които честити 93-ия рожден ден на своя баща Силвио.
“Поздравления за това, че минаваш през влакчето на живот с чувство за хумор и здрав разум. Благодаря ти, че сподели своята мантра на живота си с мен. А тя е: ще продължа, докато колелата ми не паднат”, написа певицата под снимките.
На първите два я виждаме как прегръща родителя си, облечена в сценичен костюм. Силвио явно е успял да бъде зад кулисите на някой от нейните концерти и това я е направило толкова емоционална. Останалите са архивни кадри от семейния албум, на които е и майка й Мадона Луиз Фортин, която умира, когато дъщеря й е само на пет години.
Виждаме всички шест деца на Силвио и Мадона Фотрин, както и кадри от първите сценични изяви на бъдещата Кралица на попа, на които баща й винаги е плътно до нея. А с последната снимка може малко да го е ядосала, защото е от неговия ученически архив, но пък подобни кадри със сигурност не се виждат всеки ден.
Една от снимките певицата е споделяла и преди по случай 90-ия рожден ден на родителя си. И тогава отново трогна последователите си с признанието, че неговият живот на италиански емигрант в САЩ не е бил никак лесен. Той е преминал през редица трудности, но винаги е продължава да работи здраво. И именно и от него Мадона се е научила колко е важно и тя да прави същото, припомня People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Близките отношения на Дейвид Бекъм и крал Чарлз

След излизането на документалния филм на Netflix Beckham доста хора останаха изненадани от начина на живот на футболната звезда. Защото сред най-любимите му занимания се оказаха времето, посветено на отглеждането на кокошки и пчеларството. Именно последната страст събира Дейвид Бекъм с крал Чарлз – “обменихме някои пчеларски съвети”, пише футболистът […]

Subscribe US Now