На какво е бясна София Вергара

София Вергара е в разгара на турнето по популяризирането на Griselda – сериалът на Netflix, в който играе колумбийската нарко кралица Гриселда Бланко. И макар отзивите за него да са повече от положителни, има нещо, което тревожи актрисата.
51-годишната Вергара се оплаква, че не може да получава твърде разнообразни роли заради “глупавия си акцент”. “Не мога да играя учен или да съм в “Списъкът на Шиндлер”. Работата ми е сравнително ограничена.
Вергара, която е родена в Баранкийа, Колумбия, става популярна с ролята на Глория в “Модерно семейство” – сериал в 11 сезона, който й носи пет номинации Еми. Както и с “Гореща гонка”, където си партнира с Рийз Уидърспун.
Освен че играе латиноамериканки и в двата, София се затвърждава основно като комедийна актриса. Griselda й дава възможността да работи по драматична роля. За целта тя наема инструкторката по актьорско майсторство Нанси Банкс, работила с Марго Роби и Дженифър Анистън.
“Нямах идея какво значи да следвам определен процес по изграждане на героинята си. Нямам актьорско образование. Бях омъжена за Джо (Манганиело – б.а.), който има класическо актьорско образование. Питала съм него за някои неща и съм наблюдавала как се подготвя.”
София Вергара е откровена и за съмненията, които я обземат вечерта преди началото на снимките на Griselda. “Защо, по дяволите, съм решила, че мога да се справя с това? Само защото са ми сложили нос-протеза не значи, че хората няма да чуят гласа на Глория Притчет (героинята й от “Модерно семейство” – б.а.). И ще си кажат: “За каква се смята тази?”
Но София Вергара признава, че впоследствие се е почувствала близка с Гриселда. “Познавах тези хора. Брат ми беше в този бизнес. Разбирах Бланко, защото всички тези хора, които правят лоши неща, не са лоши през цялото време.”
Griselda е наличен за стриймване в Netflix.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жените, които разориха принц Алберт

От месеци бракът на принц Алберт и принцеса Шарлийн е под въпрос. Въпреки спекулациите, че любов помежду им не е останала и всичко е само договорка, двамата се появиха отново заедно на поредното спортно събитие – благотворителен футболен мач. А междувременно станаха ясни интересни подробности за финансовото състояние на принца на Монако. […]

Subscribe US Now