Учителка шокира зрителите на “Стани богат”, Билалов се видя в чудо СНИМКА

Всякакви любопитни участници сядат на стола на богатството пред Михаил Билалов в “Стани богат”. Този път вниманието успя да прикове мигновено учителката по английски език Славомира Иванова, която развива свой онлайн бизнес.

Участничката, която видимо много се забавляваше през цялото време, редом с притеснението от участието си, призна, че много се е притеснявала преди да дойде от това – дали ще се изложи като си тръгне без спечелени никакви пари, макар да заяви, че не е дошла заради тях, а заради тръпката.
Билалов си глътна граматиката! Людмила от “Ергенът” се появи в “Стани богат” и… СНИМКА

“Как ще си тръгнеш без нищо, дошла от Шумен чак”, успокои я Билалов, а усмихнатата дама веднага побърза да се застрахова и заключи следващата сума от 1000 лв. С помощта на жокерите тя стигна да заветната сума от 1500 лв., а коментара, който направи за играта си, бе, че вкъщи е стигала доста по-нагоре.
След участието на Славомира зрителите на шоуто за пореден път разкритикуваха подбора на участници, заявявайки в социалните мрежи, че на стола на богатството вече все по-рядко сядат участници, които притежават знания и разсъждения.
Популярен образ от “Капките” грабна завидна сума, след страхотна игра в “Стани богат” СНИМКИ

“Не знам, кой и как подбира участниците, но е крайно време да го смените! Явно мислите, че по този начин печелите внимание на аудиторията, но е точно обратното. Откакто предаването е започнало гледаме участници, на които пасати и мусони им се разминават между ушите. 40 минути тъпотия, след тъпотия. Стига вече! Тези взимат мястото, на някой, който наистина може да покаже ум и знания, но нали на вас, в джоба, от реклами ви влизат милиони, а участниците си тръгват с по 2000-5000 лева!”, гласи един от коментарите.

“Милата учителка, само смях, като, че е в детската градина. Много лоша игра”, се казва в друг. “Хората са различни, не всеки знае всичко от различни области, нооо понякога наистина има леко комични ситуации”. “Да я бяха питали коя дата сме днес, щеше да ползва жокер. Загубих мозъчни клетки, докато я гледам”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Не е за вярване в какъв вид се появи Мария на участие СНИМКА

Напоследък фолкпевицата Мария е съсипвана от критики по всички линии – и за личния си живот, и за участията си. Не, че няма защо, разбира се. Този път под прицел се оказа не раздялата й с Мирослав, в когото доскоро се кълнеше, че е любовта на живота й, а лошия […]

Subscribe US Now