Деси Стоянова се разкрачи в ефир и си показа най-милото

Телевизионната половинка на Мамин Сашко Деси Стоянова постоянно раздава правосъдие и справедливост в ефир, а всъщност тя не е от най-моралните жени. Това стана ясно по време на първия й ефир за новата година.

На 2 януари Десислава направи нещо немислимо за нея. Ако го беше направила плеймейтка или фолк певица, това нямаше да е новина, но тъй като журналистка с две деца и дългогодишен съпруг го направи, всички останаха удивени, пише “Уикенд”. 
Деси Стоянова си показа най-милото пред хиляди зрители на малкия екран. Тя се разкрачи краката така, че да се види добре откъде са излезли синовете й близнаци.
Очевидно тв водещата е фен на култовия филм „Първичен инстинкт“, където Шарън Стоун по същия начин си развя най-милото публично.

Деси обаче, за разлика от Шарън, носеше бельо и това се видя в ефир. Все пак обаче дори бикините й трудно можеха да скрият някои от срамните й части, а това не е никак добре.
Журналистката създаде впечатление, че случайно го е направила, но може и да не е така. Според слуховете 47-годишната Деси страдала от липса на мъжки ласки, тъй като със съпруга й се били отчуждили, а и той е доста по-възрастен от нея и вече не му е много до сексуални подвизи.
Ето защо Стоянов решила да покаже, че още я бива, като си изложи най-милото на показ. Така тя показва на всички критици, че още е жена и половина.
Показа обаче и нещо друго, а то разочарова мнозина. Показа истинското си лице. Досега тя се правеше на моралистка, а се оказа, че за няколко мъжки погледи е готова да се превърне в новата Николета Лозанова, или още по-лошо – в новата Златка Райкова./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Иво Аръков забегна в Италия с гаджето СНИМКА

Иво Аръков реши да си подари заслужено пътешествие в първите дни на новата 2023г. Може да кажем, че е на романтично пътешествие, тъй като плътно до него е половинката му Габриела.  Популярният актьор и тв водещ вече не крие чувствата към жената, която успя да спечели сърцето му и да […]

Subscribe US Now