Каква е голямата мечта на Яник Синер

След като сътвори немислимото и се превърна в един от малцината, побеждавали Новак Джокович на Australian Open, Яник Синер е отправил поглед към нова титла – тази от турнира ABN AMRO Open в Ротердам.
Синер започва участието си в утре, 14 февруари, като на него и още няколко играчи, сред които и Григор Димитров, им бе дадено малко повече време за почивка и адаптация.
Яник Синер ще се изправи срещу Ботик Ван Де Зандсхулп, а преди да започне участието си в ABN AMRO Open в Ротердам говори пред ATP за целите си.
“Ще видим. Не обичам да говоря за класиране. Опитвам се да бъда щастлив на корта и да се подобрявам като играч.” Италианецът смята, че единствено върху собственото си представяне има контрол и затова за момента е щастлив, че е под номер четири в света.
“Със сигурност мечтата ми е да стана номер едно в света и ще работя усърдно, за да я постигна”, казва още Синер, пише Eurosport. Дори да не се е качил на върха все още, Яник Синер записа името си в историята на италианския тенис, като той е най-висококласираният италианец в историята.
Единствено Адриано Паната, който е шампион от  French Open през 1976 г. досега е достигал до четвърта позиция в света. В интервюто си Яник Синер нагледно показа всъщност колко самотен спорт е тенисът, защото заяви, че след спечелването на Australian Open все още не е имал възможността да се види със семейството си.
Но заяви, че плановете му са след като приключи участието си в Ротердам да ги посети. А дали ще бъде с нова титла в ръце, времето ще покаже. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Очакваш Чарлз, получаваш Камила

Днес, 13 февруари, крал Чарлз се завърна заедно със съпругата си Камила в Лондон. Двамата влязоха в Кларънс Хаус, след като прекараха уикенда в замъка Сандрингам, където дори посетиха неделната служба в църквата. Причината за завръщането им са предстоящите процедури на Чарлз във връзка с раковата му диагноза, както и […]

Subscribe US Now