Червеният бански и малкият секси детайл – Блейк Лайвли в един горещ летен тренд

Вероятно Блейк Лайвли винаги ще носи част от Сирина ван дер Удсън в себе си, благодарение на дългите златисти коси и бляскавия външен вид. И дори ансамбълът, с който наскоро актрисата се появи край басейна препраща към енергията на героинята ѝ от популярния сериал “Клюкарката”.
В публикация в Инстаграм, виждаме Лайвли в един от най-горещите ленти трендове. Огненочервеният ѝ бански от две части е директен намек към стилната мания на “доматеното момиче”, което буквално “грее” под слънчевите лъчи и нажежава страстите.
Още пикантност и цвят придават и големите слънчеви очила във формата на сърце, а визията е подобаващо завършена от ярък маникюр – разбира се, всичко в червено.
Банският костюм на актрисата следва тенденциите не само по отношение на цвета. Самият модел е сред най-актуалните за сезона. Той е с висока талия и изрязано деколте. И един супер секси детайл, който може да бъде пропуснат, ако не се вгледаме внимателно, отбелязват от InStyle.
Става дума за v-образните подплънки на горната част на банския. Те са не само интересен елемент от дизайна, който го отличава от стандартните варианти, но и създава ефекта push-up – и изглежда едновременно естествено и секси.
Всъщност, ако се поразровим в мрежата, ще се уверим, че голяма част от модните брандове предлагат подобен стил бански костюми. Затова, оказва се, не е трудно да пресъздадем горещата визия на Блейк Лайвли.
Beach Riot  
Verdusa
Women’secret
Zaful
Lisca

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Забъркаха Софи Маринова в страшна измама, а сега я плашат със съд

Измамници искат пари от името на звезди, а един дори успял да вземе капаро 7500 лв., представяйки се за човек на Софи Маринова. „Прави се на импресарио и е обещал участия за една година напред. Но нито Преслава, нито Софка, нито Галена, Тони Стораро и другите са запознати и изобщо […]

Subscribe US Now