Изненада! Ева Веселинова се мести в нов дом, защото… СНИМКА

Ева Веселинова е готова за поредната голяма промяна в живота си след раждането на близнаците. Съвсем скоро експанелистката на Гала в “На кафе” ще се премести в нов и доста по-просторен дом, в който да се чувства далеч по-комфортно при отглеждането на бебетата си.

Блондинката е успяла вече да обзаведе апартамента, намиращ се в престижен и актуален столичен квартал, дори се похвали и с няколко видеа от интериора. Плановете на семейството са да се нанесат в новия си дом за Великден.
Най-после! Ева Веселинова показа мъжа си! СНИМКА
Ремонтът продължи повече от половин година, като семейството доста се е охарчило покрай майсторите и мебелите. Домът най-вероятно е закупен на кредит, срещу ипотека, но не е ясно дали на името на Ева и половинката й, или е собственост само на мъжа й, пише “Уикенд”.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Eva Veselinova (@evaveselinova)

За разлика от други популярни майки у нас, Ева си гледа сама бебетата, които скоро ще навършат годинка. И вече няма търпение да се нанесе в новия си дом. Мебелите в кухнята са перлено-бяло с дървен плот, плочките в банята също са в бяло и кафяво, комбинация, която преобладава в дома на семейството на репортерката, която не поддържа връзка с никого от бившите си колеги от “На кафе”.
Не е за вярване какво прави Ева Веселинова с близнаците си СНИМКА
Близки до блондинката издават, че тя и мъжът й са заложили да модерна и практична концепция при обзавеждането на дома си, без непременно да пръскат хиляди левове за глезотии. Холът, кухнята и трапезарията са заедно, има две бани и две спални, като едната е направена на детска стая. Настоящото жилище на Ева и мъжът й е далеч по-малко и доста тясно за двете им деца, които сега прохождат и имат нужда от пространство.
Тъй като официално се води безработна, за момента Ева разчита предимно на приходите на таткото на бебетата, чиято самоличност упорито крие, но и тя си докарва стабилни доходи като инфлуенсър. Русокоската признава, че иска да се върне на екран, но след около година, когато смята да изпрати децата си на ясла./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg