Поканата, която Хари няма да получи от Чарлз

Миналата седмица принц Хари прекара три дни в родината си, за да се яви като свидетел във Върховния съд по делото, което заведе срещу Mirror Group Newspapers. Оказва се, че той е отседнал в имението Frogmore Cottage и не се е срещал с никой от своите роднини по време на краткия си престой.
Това за едни е изненада, а за други не толкова, като се има предвид, че по време на коронацията на крал Чарлз херцогът на Съсекс не размени нито дума както с него, така и с по-големия си брат принц Уилям. А веднага след това побърза да се качи на самолета за САЩ, без да уважи официалния прием, с което горчиво разочарова баща си.
С последните с действия и изказвания, свързани с делото срещу таблоидите, принц Хари отново успя да разочарова семейството си. Според източници, цитирани от New York Post, крал Чарлз е “тъжен и объркан” от битката на по-малкия си син и най-вече от твърдения като това, че Великобритания е на дъното, визирайки и политическата обстановка. А това противоречи на едно от основните правила на монархията, според което тя трябва да е над политиците.
Освен това се твърди, че принц Хари не е имал от години намерението да заведе подобни съдебни битки, а е бил подтикнат от адвоката си Дейвид Шербърн, с когото се запознава през 2018 г. Преди това никога не е бил споделял със своите роднини, че има подозрения, че телефонът му е подслушван.
В двореца смятат още, че с престоя си зад океана и създаването на връзки с местните звезди херцогът на Съсекс съвсем е загубил представа какво е редно и какво не е да прави. Защото въпреки че се отказа от кралския живот и титлите си, той има кръвна връзка с кралското семейство и има някои морални принципи, които не бива да се нарушават. А той направи именно това, замесвайки в показанията си редица роднини, твърдят източниците.
Именно заради последните събития в съда, принц Хари най-вероятно няма да присъства на тържествата по случай 75-годишния юбилей на крал Чарлз, които са насрочени за 17 и 18 юни. Събитието Trooping the Colour тази година ще е първото след смъртта на кралица Елизабет Втора, а по-малкият син на краля се предполага, че дори не е получил покана за него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лъсна цялата истина за Евгени и Валерия, ето докога ще го играят влюбени СНИМКИ

Неверните публикации, че Евгени Генчев е разделен с победителката в “Ергенът” Валерия бяха опровергани от самата нея. Защитничката на животните се появи в Летния театър във Варна, където свири на втория си самостоятелен концерт Генчев. Както и в родния му Пловдив, тя се снима с почитатели и бе придружена от друга […]

Subscribe US Now