Най-гледаните видеа в Pornhub за 2023 г. (и най-търсените фетиши)

И тази година Pornhub си остава един от най-посещаваните сайтове в интернет пространството и в това няма нищо изненадващо. В края на 2023 г. от там отново обобщават най-честите търсения на потребителите за последните 12 месеца на базата на данни за милиардите посещения. И от които разбираме също какви са най-често срещаните фетиши.
Оказва се, че порно феновете тази година са заложили предимно на съдържание, в което участват по-възрастни жени, като “секси баба” и “MILF” са сред топ търсенията. Топ категорията в сайта се оказва “Golden Age”, в която се намират както класически порно видеа отпреди доста години, така и заснети наскоро, с героини над 40-50-годишна възраст.
След порното с по-възрастни участници, втората най-предпочитана категория е “Super size” (“Супер размер”). Търсенето по ключови думи “голям”, “по-голям” и “най-голям” е нараснало с цели 177% в световен мащаб. И тук говорим както за мъжки, така и за женски дадености.
Третата по интерес категория в сайта е “Секс машини”. Оказва се, че повсеместната лудост по изкуствения интелект не е подминала и порно индустрията и от Pornhub отчитат голям скок в търсенията на видеоклипове по ключова дума “андроид” – над 1000%.
Това, според психолози, не е особена изненада, защото хората винаги търсим нестандартното и необикновеното и порното не прави изключение. Все пак, чрез него имаме достъп до изживявания, които рядко можем да си позволим в истинския живот.
Четвъртата най-предпочитана категория е “Униформи” – един стар и добре познат фетиш. Говорим както за военни, така и за полицейски униформи. Мъжете в униформи са по-търсени от жените.
Петата по интерес категория е “Сексуално лечение”, като търсенето по ключова дума “терапия” е скочило с цели 344% в световен мащаб. Тук влизат и видеата, в които случката започва с невинен масаж, който накрая завършва с щастлив край – още един често срещан фетиш, свързан със забраненото удоволствие, пише Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джон Леджънд в 28 факта

Днес, 28 декември, рожден ден празнува американският певец, текстописец и продуцент Джон Леджънд. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now