Елизабет Хърли – гореща и провокативна пред погледа на сина си

Въпреки че е на 58 години, Елизабет Хърли изглежда страхотно и редовно ни го напомня. Освен със снимки в социалните мрежи обаче, сега тя го направи и с трейлъра на един много специален за нея филм.
Strictly Confidential е режисьорският дебют на сина на актрисата Деймиън, който също избра да се занимава с кино, но да бъде от другата страна. А каква по-голяма подкрепа може да му окаже известната му майка със солиден стаж в индустрията от това да участва в продукцията?
В трейлъра на този “чувствен трилър с дяволски привкус” виждаме Елизабет Хърли в доста провокативна роля. По сценарий тя има връзка с друга жена и двете имат не една и две горещи сцени. Освен много страст и интимни моменти, в сюжета са преплетени убийство, предателство и много загадки. 
И то малкото видяно си личи, че Елизабет Хърли дава най-доброто от себе си, защото все пак го прави за своя син. Е, още отсега успяха да привлекат голям интерес, гарантирано.
Преди години, когато Деймиън Хърли заснема първия си късометражен филм, актрисата му дава обещание, че един ден ще участва в първия му игрален. И сега тя остава вярна на думата си.
Синът й казва, че веднага щом продукцията е получила зелена светлина да бъде осъществена, тя е “зарязала всичко” и е отпътувала за Карибите, където са се провели снимките, пише People.
Деймиън Хърли разкрива още, че снимачният процес е бил много динамичен, защото са имали само 18 дни, за да заснемат всичко. И е категоричен, че силната връзка между него и майка му е помогнала изключително много, за да се случи всичко по план.
Въпреки че не във всички моменти му е било много лесно да работи с нея, вероятно защото все пак той е бил в ролята на човека, раздаващ командите.
Синът на Елизабет Хърли признава, че писането и режисирането на игрален филм е нещо, което “не много хора имат възможност” да направят на “толкова млада възраст и толкова рано в кариерата си”. За него изживяването е било “едновременно изключително предизвикателно и наистина вълнуващо”. А премиерата на Strictly Confidential е насрочена за началото на април.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Оливия Уайлд оставя малко на въображението

Седмицата на модата в Париж официално започна и знаменитостите се насочват към града на любовта в най-добрата си форма. Преди броени дни Saint Laurent дебютира с колекцията си есен/зима 2024-2025 г. пред осеян със звезди първи ред. На бляскавото ревю присъстваха Зоуи Кравиц, Натали Портман и Оливия Уайлд, последната от […]

Subscribe US Now