Принцеса Шарлот – истинска “суперзвезда”, която впечатли и половинката на Тейлър Суифт

Тази година принц Уилям реши да отбележи рождения си ден по нестандартен начин – на концерт на Тейлър Суифт в Лондон. Там бе в компанията на принц Джордж и принцеса Шарлот, а съпругата му Кейт Мидълтън пропусна музикалното събитие. Въпреки това те доста се позабавляваха и бъдещият монарх дори демонстрира танцувални умения.
Оказва се, че дъщерята на принцеса и принцесата на Уелс всъщност е голямата фенка на Суифт в кралското семейство. Tя отдавна си е мечтаела да отиде на неин концерт. Затова баща й просто е нямало как да пропусне да сбъдне това нейно желание, особено на фона на доста трудните за цялото семейство последни няколко месеца, обясняват от Page Six.
След събитието в социалните мрежи видяхме селфи на трите кралско особи с Тейлър Суифт, която със сигурност е била очарована от звездното присъствие в публиката. Оказва се обаче, че доста очарован е останал и Травис Келси, нейната половинка, който също е бил на личната среща с принц Уилям и децата му след концерта.
В новия епизод на своя подкаст New Heights with Jason and Travis Kelce той и брат му не скриха, че са останали очаровани от това колко добре възпитани са Шарлот и Джордж. И са категорични, че родителите им са свършили “страхотна работа” и всички са “прекрасни хора”.
Половинката на Тейлър Суифт е останал очарован и от това каква фурия е малката принцеса, която очевидно има творчески заложби и “огън в себе си” и е била като истинска “суперзвезда” зад кулисите на грандиозното шоу. Не е спряла и да задава много въпроси, с което също е впечатлила всички, цитират го от People.
Това за принцеса Шарлот си го знаем отдавна, защото тя никога не пропуска възможност да се покаже в най-добрата си стана пред камерите и когато ситуацията го позволява. Но думите на Травис Келси са и поредното признание, че принц Уилям и Кейт Мидълтън са на първо място страхотни родители и са съумели да спазят обещанието, което отдавна си дадоха – да осигурят на децата си едно максимално обикновено и щастливо детство.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Никол Шерцингер на 46

Днес, 29 юни, своята 46-та годишнина отбелязва Никол Шерцингер. Певица, модел, актриса, танцьорка, съдия в американския и британския X Factor, тя е една от най-харесваните и коментирани известни личности и у нас. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now