Какви са отношенията на Брад Пит с най-големия му син Мадокс

Отношенията между Анджелина Джоли и Брад Пит са далеч от разрешаване. Макар вече да са разведени, двамата имат редица неща, които да делят в съда. И, както обикновено става в такива случай, най-потърпевши се оказват децата им.
След широко обсъждания инцидент от 2016 г., когато по време на полет Пит е упражнил физическо насилие над Анджелина, а децата им са били свидетели, актьорът няма как да се надява на топли чувства от страна на децата си.
19-годишната Захара първа се отдръпна от него, като премахна фамилията му от името си. Последваха и другите две момичета – 15-годишната Вивиън, която се подписва само с фамилията Пит, и 18-годишната Шайло, за която се говори, че е била особено близка с баща си.
Инцидентът в самолета афектира и 22-годишния Мадокс, който решава, че от онзи момент нататък ще е защитникът на майка си. Източници, близки до Брад Пит, твърдят, че актьорът е наясно, че проблемите му с алкохола са били причина за разрива в семейството му.
“Той обича много Мадокс и макар в момента двамата да не общуват, Брад винаги ще се надява, че двамата ще успеят да се сдобрят”, коментира още източникът пред Us Weekly.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Илон Мъск стана баща за 12-и път

Илон Мъск публично и многократно е изразявал тревожността си от намаляването на населението и е призовавал хората да създават по-големи семейства. И по всичко личи, че самият той иска да допринесе и да даде личен пример. В материал на Bloomberg, в който се говори за обсесията на милиардера за раждането […]

Subscribe US Now