Виктория Капитонова била на секс курс по фелацио преди “Ергенът” ВИДЕО

Виктория Капитонова, която спечели първи сезон на “Ергенът” по bTV, сподели нещо, което със сигурност е изчервило мнозина. Инфлуенсърката с манекенски мерки наскоро гостува на Цитиридис в bTV заедно с приятелката си Дениз Хайрула.

Виктория призна, че е отишла на специализираното обучение по съвет на своя приятелка, живееща в Москва, която била обиколила всички подобни курсове в руската столица. Тя убедила Капитонова също да пробва и така бъдещата победителка в “Ергенът” се отзовала на курс по фелацио.
Виктория Капитонова разкри след “Ергенът”: Предлагат ми 1000 лв. на час за… СНИМКА

И тъй като думата “фелацио” затрудни Виктория, в студиото пред смаяния Цитиридис тя изстреля доста по-масово употребяваната в разговорната реч “свирка”, след което подробно обясни за курса, който е посещавала, за играчките и лубрикантите, с които всички присъстващи момичета на него експериментирали. 
Този курс Виктория Капитонова изкарала преди да дойде в България, където живее вече от над 10 години. В родината ни тя завърши и висшето си образование.
Виктория Капитонова от “Ергенът”: Имам рана на сърцето заради… СНИМКИ
“Приятелката ми, която учеше в Москва бе ходила на над 20 подобни курса, не само за фелацио. Тя ме закара там и беше много забавно. На входа ти дават шампанско, за да се отпуснеш. Влизаш и виждаш 15…с всякакви там лубриканти, презервативи, с които да си играеш. Пред теб има инструктор, която също държи първо да пиеш. Учат те, както трябва. Най-важното, което научих, е да не стискам устни и зъби”, обясни отраканата Капитонова./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от VICTORIA KAPITONOVA ️ (@victoriakapitonova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Хвърлят стотачки вместо салфетки по Бони за ЧРД

Стотачки вместо салфетки се разхвърчаха над главата на поп фолк певицата Бони по време на партито за рождения й ден в хитов столичен клуб. Оркестър на живо вдигна гостите на крака и градуса на настроението. Празникът за звездата беше двоен, тъй като заедно с нея своя рожден ден отпразнува и […]

Subscribe US Now