Кой готви в дома на Уилям и Кейт

Принц Уилям и Кейт Мидълтън постоянно са в светлините на прожекторите, а публичните им ангажименти са безкрайни и винаги отразени в медиите. Именно нещата, които остават в страни от погледите обаче вълнува най-много хората.
Например какъв е животът им вкъщи, когато са с трите си деца. Как си разпределят домакинските задължения, кой слага децата да спят, кой готви. На последния въпрос получихме отговор от скорошното участие на принца и принцесата на Уелс в предаването Going Home with Vick and Jordan on Radio 1.
На въпрос към Уилям дали ще приготвя вечеря тази вечер, той отговори: “Не, защото май ще вечеряме къри?”. “Значи ще готвя аз?”, пита Кейт, на което съпругът й бърза да се оправдае, че зависими и колко късно ще се приберат.
“Да, вероятно ще вечеряме къри или терияки сьомга, нещо такова”, уточнява принцесата на Уелс, която явно е отговорна за този тип ястия. Принцът обаче уточнява, че не му понасят много силните подправки, защото започва да се поти. “Не е приятна гледка”, казва той.
На това 41-годишната Кейт Мидълтън допълва, че тя пък обича по-пикантни ястия. Затова приготвя кърито и добавя повече подправки чак накрая, когато съпругът й вече си е сипал.
Двамата отговориха и на въпрос за любимите си емоджита, като Уилям успя да изненада зрителите с признанието, че вероятно не е подходящо да каже, че патладжанът му е любимото емоджи, затова го е сменил с разкривило устните си човече.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рени с потресаващи подробности за живота си в Израел и войната там

През 2012 г., когато бе на върха на славата си, Рени Гайтанджиева, по-известна като Рени, замина с двамата си синове за Тел Авив, Израел, с двамата си синове Борис и Аспарух по настояване на вече бившия й съпруг Борис Пилософ, който е евреин. Идеята била, че там семейството ще се […]