Личните кадри, които Джокович сподели по случай 10-та годишнина от брака си с Йелена

Новак Джокович стабилно върви към финалите на Уимбъдлън – той достигна да полуфинал служебно, след като контузия попречи на съперника му на четвъртфинала Алекс Де Минор да се изправи срещу него.
Колкото и стриктна да е дисциплината на 37-годишния сърбин, нищо не може да го спре да не отбележи и специален личен повод днес, 10 юли. Той и съпругата му Йелена отбелязват 10-та годишнина от сватбата си.
По този повод Новак публикува видео с непоказвани до сега моменти от живота на двойката, както и цяло стихотворение, което е написал за любовта на живота си. “10 години радост, 10 години мечти, 10 години острови, 10 години потоци”, започва то.
На фона на песента на Доли Партън и Кени Роджърс “Islands in the Stream” виждаме кадри от съвместния живот на Новак и Йелена Джокович още от ученическите им години, когато се запознават и стават двойка до настоящия им звезден статус, и семейството им с две деца.
“Сватбата ни беше всичко, което се надявахме да бъде. Семействата ни и най-близките ни приятели заедно на едно красиво място в чест на нашата любов”, разказва преди години Йелена пред Hello.
Новак и Йелена Джокович са родители на две деца – син Стефан, който се ражда през 2014 г., и дъщеря Тара, родена през 2017 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо принц Уилям няма да гледа полуфинала на Англия срещу Нидерландия

Единият финалист на Евро 2024 вече е ясен и това е Испания. Тази вечер, 10 юли, ще стане ясно срещу кого ще се изправят иберийците – предстои полуфиналният мач между Нидерландия и Англия. А един от най-запалените фенове на английския национален отбор е Уилям. Той е президент на Английската футболна […]

Subscribe US Now