Първата лесбийска сватба в английското кралско семейство

Кралското семейство на Великобритания отпразнува първата си лесбийска сватба, след като пра-правнучката на крал Джордж V се омъжи за своята австралийска приятелка на изпълнена със забавления церемония на открито в Нов Южен Уелс, Австралия.
39-годишната аристократка Елън Ласелс влезе в историята, като се омъжи за Шантел Макферсън, известна като “Чан”, на церемония, проведена в Байрън Бей Хинтерланд тази седмица.
Елън, която е племенница на Дейвид Ласелс, осми и настоящ граф на Хеъруд, чиято кръстница е самата покойна кралица Елизабет, размени обети с партньорката си и запечата съюза им с целувка пред ръчно изработен празничен плакат с надпис “Ето, идват булките”, пише Daily Mail. 
Младоженците, които живеят в Down Under, Австралия и вече се радват на щастливия си брак, имат няколко деца от предишни връзки. Елън има син Джак и дъщеря Пени от бившия си приятел австралиец, докато Чан, която е собственик на дизайнерска компания, има дъщеря, на име Раф.
Когато бабата и дядото на Елън, графът и графинята на Хеърууд, се женят, приемът е в двореца Сейнт Джеймс и на него присъствали Джордж VI и съпругата му, кралица Елизабет.
Елън Ласелс обаче избра доста по-различна сватба, на открито в т.нар. австралийския скъпоценен камък, който се гордее с вълнисти зелени хълмове, зашеметяващи гледки, тучна тропическа гора и водопади.
“Шантел и аз бяхме заобиколени от почти всички наши любими хора по света и имахме най-забавния, най-горещия и изпълнен с любов ден, който някога бих могла да си представя”, цитират от изданието Елън.
Преди забележителната сватба Елън радостно споделя с приятели за техния годеж, като публикува новината в социалните мрежи, отбелязват от Hola.
Това обаче не е първият еднополов брак в кралското семейство. Първата гей сватба направи лорд Айвар Маунтбатън – пра-племенник на лорд Маунтбатън, който се омъжи за Джеймс Койл, директор на кабинните услуги на авиокомпания Glaswegian.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво ще направи Лео Меси с осмата си Златна топка

В момента Лео Меси се готви да започне втория се сезон в MLS с екипа на Интер Маями и ще се опита да стане шампион и в САЩ, за да увеличи спечелените си трофеи. Всъщност Меси има толкова много спечелени индивидуални и отборни награди, че човек се чуди къде ли ги […]

Subscribe US Now