Джиджи Хадид и Брадли Купър с нова сериозна крачка

Връзката между Брадли Купър и Джиджи Хадид определено бе една от изненадите на миналата година. Въпреки че двамата все още не са направили публичния си дебют като двойка, не спират да се тиражират твърдения за това как връзката им става все по-сериозна.
Моделът и актьорът са заедно от едва два-три месеца, но изглежда не си губят времето. Двамата обичат да прекарват всяка възможна минута заедно като разнообразяват програмата си с различни забавления. А често компания им правят и техните дъщери от предишните им връзки.
Тези дни пък стана ясно, че влюбените ще си станат още по-близки – буквално. По информация на Life and Style Magazine, Хадид е показала нагледно на Купър защо толкова много обича селския живот и го е поканила на гости в семейното имение в Пенсилвания. Там той се е запознал и с нейната майка Йоланда. А дъщеричката му Леа е имала възможност да поязди пони.
Актьорът моментално се е влюбил в идиличния живот далеч от забързания град и дори се говори, че обмисля в най-скоро време да стане собственик на къща в близост до тази на семейство Хадид. И именно тя в бъдеще може да стане дом за него, Джиджи и двете им момичета, които и сега се разбират страхотно.
Според близки до двойката, тази стъпка е поредното доказателство, че помежду им има не е просто мимолетна авантюра, а любов, на която възлагат големи надежди след всички разочарования, които и двамата преживяха. Но само времето може да покаже дали мечтите ще се превърнат в реалност.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Това ли истинската наследничка на Елизабет Втора

Още преди да стане престолонаследник на Великобритания, децата на принц Уилям се радваха на голяма популярност. Сега обаче все повече хора следят под лупа всяка крачка на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис. Като единствено момиче в семейството на принца и принцесата на Уелс, осемгодишната Шарлот е обект на […]

Subscribe US Now