Това ли истинската наследничка на Елизабет Втора

Още преди да стане престолонаследник на Великобритания, децата на принц Уилям се радваха на голяма популярност. Сега обаче все повече хора следят под лупа всяка крачка на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис.
Като единствено момиче в семейството на принца и принцесата на Уелс, осемгодишната Шарлот е обект на много внимание. Тя успя да зарадва феновете си със съвсем естествена проява по време на коледния престой на семейството в Сандрингам.
По традиция крал Чарлз и всичките му близки роднини около него посещават официалната коледна служба на 25 декември. По пътя до църквата те са обградени от почитатели на монархията, които не пропускат да снимат семейството и да поднесат цветя.
Принцеса Шарлот също събра доста букети, докато вървеше заедно с братовчедка си Миа – деветгодишната дъщеря на Майк и Зара Тиндал. В един момент Миа забеляза, че някой иска да поднесе цветя на Шарлот и я извика. На което Шарлот отвърна: “Вземи ги ти”.
Проявата на дъщерята на Уилям и Кейт беше заснета и споделена в TikTok, където събра над 5 милиона гледания и одобрението на всички. Защото доста от хората видяха поразителна прилика между Шарлот и прабаба й Елизабет Втора.
Според някои коментари малката принцеса е наследила благородството на прабаба си, както и обаянието на покойната си баба по бащина линия принцеса Даяна. “Тя е възпитана и уверена. Сякаш е създадена за ролята си”, коментира присъстващ в Сандрингам пред Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо принц Фредерик остава без коронация

На 14 януари 2024 г. официално кралицата на Дания Маргрете ще отстъпи трона на сина си принц Фредерик. 55-годишният принц ще стане крал Фредерик Десети, а съпругата му Мери ще бъде неговата кралица-консорт. Но тъй като говорим за Дания – практична нация без амбиции за излишна показност, коронация няма да […]

Subscribe US Now