Ал Пачино отново баща на 83

В цял свят се наблюдава тенденцията за по-късно родителство. А в звездните среди има не един и два примера на мъже, които се решават да станат бащи на възраст, на която е по-логично да гледат внуци и дори правнуци.
Поредният е Ал Пачино. Актьорът, който в края на април навърши 83 години, съвсем скоро ще стане баща за четвърти път. 29-годишната му приятелка е бременна в осмия месец и се очаква през юни или юли да стане майка на звезден наследник.
Новината бе потвърдена от говорителя на Пачино пред TMZ. През пролетта на миналата година за пръв път видяхме актьора и настоящата му половинка заедно на публично място.
Но твърденията са, че двамата са поддържали тайна връзка и по време на пандемията, затова и решението да имат дете не е толкова прибързано, колкото може да ни се стoри първоначално.
Звездата от “Кръстникът” има дъщеря Джули Мари на 33 и близнаци Оливия Роуз и Антон Джеймс на 22 години. През години Пачино заяви в свое интервю, че е много отдаден на бащинството и е отговорен към децата си.
Той винаги е част от живота им, ако когато не е, това е разстройващо и за него, и за тях. Затова сме сигурни, че ще даде цялата си любов и на четвъртото си дете, колкото и време да успее да прекара с него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Солтарийски издаде дълго пазена тайна за Слави Трифонов

Солистът на „Ку-ку Бенд” Борис Солтарийски разкри една дълго пазена тайна за своя работодател Слави Трифонов, която определено ще ви изуми.  Спомняте ли си, когато Слави подари “Ферари” на Метин Енимехмедов в един от форматите си, която така и не запали?! Е, сега Борис Солтарийски разкри цялата истина за този скандален казус, […]

Subscribe US Now