Инцидентът, който Кейт Уинслет претърпя

Актьорската професия е доста подценявана от много хора, които си мислят, че не е кой знае колко трудно да застанеш пред камера и да си кажеш репликите.
Е, да, но в повечето пъти филмите не включват само диалози, а и сцени, в които има активно действие, което може да се окаже предпоставка за контузии и наранявания. И Кейт Уинслет знае това добре.
От Entertainment Weekly разбираме, че актрисата е пострадала по време на снимките на Lee. Историческата драма се снима в Хърватия, а Уинслет е претърпяла падане, което не е довело до сериозни наранявания. Но от продукцията са настояли носителката на Оскар да бъде прегледана в болница за всеки случай.
Говорител на актрисата допълва, че тя се е подхлъзнала, което е довело до падането, а посещението на болницата е било като предпазна мярка. Кейт Уинслет е свързвана с ролята в Lee още от 2020 г., а сега знаем, че тя ще изиграе фотографката Лий Милър.
Филмът е вдъхновен от книгата The Lives of Lee Miller и ще ни покаже как Милър е започнала кариерата си като модел за американското издание на списание Vogue, но в крайна сметка се е преквалифицирала във военен кореспондент за британското издание на списанието.
Миналата година пред Deadline Кейт Уинслет каза, че филмът не е типичният биографичен, а са се постарали да извадят най-интересните години от живота на Лий Милър. Които се оказва, че са били тези между 1938 и 1948 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кортни Кардашиян отговори дали е бременна

Кортни Кардашиян публикува своя снимка по бельо, с което разбуни духовете в социалните мрежи. И не само защото сваля дрехите, а заради начина, по който позира. С едната си ръка тя си прави селфи в огледалото, а с другата държи корема си. “Защо се държиш за корема си?”, “Чакайте малко, […]