Хилда Казасян издаде голяма тайна за себе си СНИМКИ

Семпла и откровена беше Хилда Казасян този уикенд и с голяма лекота говореше за всичко, през което е преминала до момента в живота си. Нетипично за жена, нямаше проблем да каже и за бръчките по лицето, и за смисъла от суетата.

“Балансът между добрината и умността успях да го усетя в себе си на 50 години. Не се отклоних от пътя  си”, споделя дъщерята на легендарния Вили Казасян през Мон Дьо в ефира на Нова тв.
Гняв! Хилда Казасян не издържа и показа какво се случва в родните самолети СНИМКА

Вероятно за хората пред малкия екран, Хилда Казасян изглежда човек без проблеми в живота си, винаги усмихната и позитивна към всички около себе си. Реално обаче, това не е съвсем така, а когато е – си има своята цена.
Хилда Казасян с важно признание за коронавируса и близкото бъдеще СНИМКА
“Най-важното е, че си лягаш спокоен. Това, което със сигурност хората не могат да си представят е, че много обичам да седя сама. Това е единственото нещо, което ми дава възможност да се възстановя. Няма по-голяма благодат от това да можеш и да имаш възможността да оставаш сам, и да ти е хубаво от това”, споделя Хилда. И прави скок във времето към периода, когато е била 20-годишна.
“В момента всичко, което е около мен, ми е по-интересно, отколкото, когато бях на 20 години. Животът какво е… той е този миг, тази секунда, следващата… а ние си мислим, че е нещо кой знае какво. И аз не искам да звуча като човек, на когото всичко му е наред, защото всичко, което ми е наред, го работя всеки ден, за да бъде наред”.

Хилда е само на 20 години, когато заминава за Щатите, където по това време майка й живее с втория си съпруг. Но въпреки големите възможности там и факта какви времена са били у нас, тя не остава да живее там. Избира България и не съжалява нито за миг за избора си.
Маги Халваджиян и Хилда Казасян взривиха мрежата с тази СНИМКА
“Според мен така е било писано.. Тогава беше страховит период, Лукановата зима. Изпращахме с Краси (вторият мъж на майка й, бел. ред) колет до татко от Щатите до България с продукти, купени от сръбски магазин там с български стоки”. Не съжалявам нито за миг, че се върнах в България”.

И към днешна дата, както е било и винаги преди това, Хилда Казасян приема всичко случващо се с много емоция, повечето пъти неприкрита. Но и с достатъчно осъзнатост.
“Мен много неща ме разгневяват, тъй като съм свръхемоционална. Реших, че за да направя живота около мен – и своя, и на близките си, по-щастлив, създадох изцяло собствен свят. Когато съм си в София, съм си вкъщи. В ресторанта, който създадох, виждам все хора от моя натюрел. Когато съм на работа, съм с хора, които обича Спрях да гледам новини, а преди се дразнех много на хората, които го казват, защото мислех, че е позьорско изказване”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Миглена Ангелова: Обичам хората, които се борят и не очакват от живота само бонбони! СНИМКИ

Миглена Ангелова даде поредното потвърждение за това, че телевизията със сигурност е променила живота й, но и категорично не й влияе така, както на мнозина популярни личности днес, които са имали удоволствието да бъдат на екран, въпреки че зад гърба си, като продуцент и водещ, тя има общо над 2000 издания […]