Дъщерята на Зуека го остави безмълвен, постигна нещо голямо СНИМКИ

Дъщерята на Васил Василев – Зуека – Девина го остави просто без думи след това, което успя да постигне съвсем наскоро. Талантливата щерка на актьора, която очевидно продължава актьорската традиция на родителите си, няма как да скрие щастието и успеха си.

Причината това лято Девина Василева да си е в родната България, съвсем не е само любовта към родината, но и факта, че ще представя новия си филм “Като на игра”.
Дъщерята на Зуека остана по сутиен във… ВИДЕО
Лентата, в която участват само начинаещи актьори, преди дни обра овациите на Бургаския филмов фестивал. А майката на Девина – актрисата Нина Димитрова, придружи дъщеря си, въпреки наситената си програма покрай юбилейните представления на “Шинел” в цялата страна.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Devina Vassileva (@d.i.v.a.n.e)

Не е за вярване какво се случва с дъщерята на Зуека СНИМКИ
Девина си е обещала на всяка цена да намери време и за любимата си баба по майчина линия – Венета, на която преди няколко години посвети една от първите си картини. Портретът се казва “Любимата ми баба”./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Devina Vassileva (@d.i.v.a.n.e)

 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Жени Джаферович отслабна и пръсна луд сексапил СНИМКА 18+

Риалити героинята и гримьорка Евгения Джаферович показа наскоро резултатите от диетата, на която се е подложила, а те, както може да предположите, са повече от впечатляващи. Явно и хранителния, и тренировъчния режим на съпругата на бившия футболист Ваня Джаферович е бил доста строг, защото тя така се е вталила, че чак последователите […]

Subscribe US Now