С какво Кание Уест и новата му съпруга скандализираха Венеция

В началото на август стана ясно, че Кание Уест и Банка Ченсори прекарват време във Венеция, откъдето се появиха техни снимки с доста ексцентрични тоалети. Бианка беше видяна да носи оскъден черен сутиен с прилепнал клин, преди да се появи по прозрачен чорапогащник и боди.
Кание, разбира се, също допринесе за модните им безобразия. Рапърът си беше омотал кърпа около главата си, за да се опита да прикрие самоличността си, а по-късно беше забелязан с кадифен костюм, който обаче беше облякъл без риза. Да не споменаваме, че рапърът се разхождаше бос.
Сега разбираме, че Кание Уест и съпругата му Бианка Ченсори продължават да скандализират Италия, но този път Венеция стана жертва на тяхното безобразно поведение. Венецианска компания за лодки дори забранени до живот качването им на борда след скорошното неприлично излагане на рапъра.
Venezia Turismo Motoscafi, от който наема лодка двойката, казва пред Daily Mail Australia Sunday, че Уест и Ченсори “вече няма да бъдат добре дошли” на борда на нито един от техните лодки.
В изявление компанията твърди, че служителите им “напълно не знаели”, че носителят на Грами е смъкнал панталоните си на борда и се вижда дупето му, докато снимки и видео от друга лодка не стават публично достояние наскоро.
“Шофьорът трябваше да следи за трафика и не е видял тези непристойности”, извиняват се от компанията.”Ако това се беше случило, той веднага щеше да слезе и да докладва за нарушителите на властите.”
Venezia Turismo Motoscafi също споменава за “трето лице на борда на таксито”, което придружава двойката и “пречеше на гледката на капитана” към задната част на лодката.
Италианската компания за отдаване под наем допълнително осъди действията на рапъра, като каза: “Ние напълно се разграничаваме от подобни действия и поведение.” Защо въобще Кание Уест е със смъкнати панталони на борда на лодката, не се знае, но не може да се отрече, че рапърът за пореден път успя да скандализира обществото.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

ТоТо се появи след скандала с Тити Папазов, търси спасение във... СНИМКА

След повече от един месец пълно отсъствие от социалните мрежи след скандала покрай Тити Папазов, Тото се върна в Инстаграм. Но не през своя профил, а този на съпругата си Кристин, която показа как рапърът учи сина си да се гмурка. Явно семейството пробва как ще реагира аудиторията на Тото, […]

Subscribe US Now