Завижда ли Оливия Уайлд на Риана

Провокациите вървят ръка за ръка с Оливия Уайлд. Актрисата и режисьор не страни от общественото внимание както с личния си живот и избора си на доста разкриващи тоалети, така и с мненията си по различни въпроси.
Една от последните й прояви получи противоречиви реакции. Уайлд препубликува видео в стори в Instagram, на което се вижда как ASAP Rocky снима половинката си Риана, с която очакват второ дете, по време на изпълнението и на Супербоул.
“Ако преди смятах, че е секса, това просто мина границите”, гласеше текстът й към видеото. Феновете на Рири видяха в това “заплаха” и опит на Оливия да сваля рапъра. Малко след това тя изтри публикацията си.
За да я качи отново на следващия ден, но с различно послание: “За всички, които се объркаха… Секси е да уважаваш партньора си по този начин. Особено след това, което тя току-що постигна.”
Няма как да не се съгласим с Оливия Уайлд. И да кажем “Честито” на Риана и ASAP Rocky за това, че очакват второ дете. И честито само на него, че е успял да спечели сърцето на подобна жена.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джизъса пред БЛИЦ часове преди "Сървайвър": Семеен мъж съм, няма да се поддам!

Новият сезон на хитовото риалити “Сървайвър” започва след броени дни. Вече са ясни всички участници, но някои от тях още отсега будят интерес и всевъзможни провокации с присъствието си на екзотичния остров. Днес ви представяме един от най-коментираните претенденти за голямата награда в шоуто – Благой Димитров! Джизъса, който се ожени […]