На 38 години актьорът, изиграл Малкълм, още не е правил това

Преди вече над 20 години Франки Мюниц си спечелва световна слава с участието си в “Малкълм”. След края на сериала през 2006 г. той получава роли и във филми, но това, което го отличава от колегите му актьори, е, че е израснал малко по-различно от тях.
В епизод от подкаста Breakdown той споделя пред водещата Майим Бялик, че не е имал навика да прекарва време в холивудските социални кръгове. Още по-изненадващо от това обаче е признанието му, че дори и вече на 38 години, още не е пил “нито глътка алкохол” и никога не е употребявал наркотици.
Франки Мюниц издава още, че всички от семейството му пият, тъй като това е начин за тях да разпуснат. Самият той обаче си обяснява нежеланието да посегне към алкохола и забранените субстанции с ранното си съзряване.
“Когато бях на 15, 16 години, се чувствах толкова стар. Бях преживял толкова много. Бях преживял повече в сравнение с повечето 15 или 16-годишни. И въпреки че бях в развлекателния бизнес, никога не бях ставал свидетел, имам предвид на употреба на наркотици или каквото и да било от тези неща. Някак си стоях настрана. Просто ходех на снимачната площадка и си вършех работата”, разказва актьорът от “Малкълм”.
Той обяснява също, че е израснал с мисълта, че единствените хора, които пушат трева, са престъпниците. След като си е говорил с баща си обаче, е разбрал, че родителите му всъщност са пушили трева всеки ден, но без неговото знание.
Първият път, в който Франки Мюниц пък действително можел да опита алкохол, е когато е бил на 18 години. Дори и тогава обаче си е казал, че не мисли да го прави, пише People.
По думите на актьора хората все още реагират странно, когато разберат, че не пие. Той споделя, че когато е на клуб с приятели, често му предлагат питие. Разбира се, той го отказва и просто си поръчва вода.
“Всички са или шокирани, или ужасени, че не пия. Толкова е странно, че хората реагират толкова остро на това, че не пия. Не знам дали взех това решение съзнателно, но просто държа на него – никога няма да пия или да взимам нещо”, категоричен е Франки Мюниц.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо звездите не дават автографи със син химикал

Преди няколко дни феновете на Клеър Фой – актрисата, която изигра младата Елизабет Втора в сериала The Crown, останаха изненадани от отказа й да даде автограф. 39-годишната Фой посегна да се разпише на фен, а след това се отдръпна. “Не подписвам със синьо”, са думите й, както може да се […]

Subscribe US Now