Меган Маркъл с нови нападки към кралския двор

Последното интервю на Меган Маркъл повдига завесата за нейния живот в дома им с принц Хари в Монтесито, Калифорния.
Американската журналистка Алисън П. Дейвис описва всичко – от свещите с розова вода с марката Soho House, които херцогинята на Съсекс обича да пали, до свързаните палми в имението им, които влюбената двойка сравнява със себе си и които стават причина все пак да купят имота на стойност 11 милиона британски лири.
В The Cut – част от списание New York, Меган Маркъл обаче не си спестява и нападките към кралското семейство. 
Херцогинята на Съсекс разкрива как “токсичната таблоидна култура е разкъсала две семейства”, очевидно препратка към раздялата на Меган със собствения й баща, Томас Маркъл, и разбитата връзка на Хари с принц Чарлз. 
“Хари ми каза: “Загубих баща си в този процес.” Не е задължително за тях да е същото, както беше за мен, но в крайна смета това е негово решение”, споделя херцогинята на Съсекс.
И тъй като коментарът ѝ  успя да разбуни духовете, защото беше разтълкуван като новина, че Хари очевидно е в лоши отношения с баща си принц Чарлз, часове след публикуването на статията кралският репортер Омид Скоби, за когото се знае, че е близък до двойката, каза: “Разбирам, че принц Хари всъщност има предвид загубата на собствения й баща (Томас Маркъл) от Меган и Меган казва, че не иска Хари да загуби Чарлз, както се случи с нея и Томас”, цитират го от Daily Mail. 

Американското издание Page Six отделно цитира “високопоставен кралски човек”, който казва: “Не знам Хари да се е разделил с баща си. Чарлз даде милиони на Хари и Меган, когато напуснаха Обединеното кралство. В момента цялото кралско семейство е в Балморал и съм сигурен, че са ужасени от това интервю.”
Истината е обаче, че отношенията на Хари със семейството му стават все по-обтегнати, след като той и Меган дадоха интервю на Опра Уинфри миналата година, в което твърди, че принц Чарлз го е отрязал финансово и е спрял да приема обажданията му.
Според думите на Меган обаче двойката е искала да спечели собствените си пари, така че таблоидите да не могат повече да ги атакуват под “прикритието на обществен интерес”, тъй като животът им е финансиран от данъкоплатците.
“Мислехме си, че след като се откъснем от кралския двор, тогава може би целият шум ще спре”, казва тя, добавяйки, че са били готови да се преместят във всяка държава от Британската общност, включително Канада, Нова Зеландия или Южна Африка.
Меган Маркъл не крие, че с принц Хари са били “щастливи” да напуснат Великобритания, защото по думите й “само със съществуването си са разстройвали наследниците динамиката на йерархията.” Така че казахме: “Добре, добре, да се махаме оттук. С удоволствие”. 
Меган си спомня и за среща, която е имала на премиерата на “Цар Лъв” в Лондон през 2019 г.
Тя раказва как член на актьорския състав от Южна Африка я е дръпнал настрана. “Той ме погледна право в очите и каза: “Трябва да знаете, че когато се оженихте в това семейство, ние се радвахме по улиците по същия начин, както когато Мандела беше освободен от затвора”, разкрива още Меган Маркъл. 
След като стана част от кралското семейство обаче, Маркъл загуби правото да поддържа лична страница в социалните мрежи. Съгласно съществуващите разпоредби херцозите на Съсекс трябваше да се присъединят към акаунта на херцозите на Кеймбридж и бяха лишени от правото да контролират своите публикации.
Но Маркъл смята да зачеркне това правило и сама да решава кога и на кого да показва снимки на любимите си хора. Съпругата на по-малкия син на британския престолонаследник обяви, че планира да се завърне в Instagram.
“Защо трябва да позволявам на хора, които наричат детето ми с дума, започваща с “Н” да контролират изявите ми? А самата аз да не мога да го споделям с тези, които го обичат и приемат?”, казва още съпругата на принц Хари в интервюто.
“Никога не ми се е налагало да подписвам нещо, което ме ограничава да говоря. Мога да говоря за цялото си преживяване и да направя избор да не го правя.” Попитана защо не го е правила, тя отговори: “Все пак имах нужда от изцеление.”
Попитана дали смята, че има място за прошка между нея, кралските особи и собственото й семейство, тя казва: “Необходима е много повече енергия, за да не простиш. Но са необходими и много усилия, за да простиш. Наистина положих активни усилия, особено знаейки, че мога да кажа всичко.” Думите ѝ ни навеждат на мисълта, че херцогинята на Съсекс има още какво да споделя за времето, в което беше част от кралското семейство на Великобритания. 
Меган обаче не крие, че тя и принц Хари са много щастливи с новия си живот извън Острова. Особено, че имат възможността да работят заедно в тяхната компания Archewell. Доволни са и че имат свободата да отглеждат без излишен стрес двете си деца, без да се притесняват, че ще бъдат обградени от папараци, докато ги прибират от училище например. За нея и Хари е от особено голямо значение да възпитат Арчи и Лилибет на добри маниери, но и да ги научат да бъдат дорби хора.
Меган разказва пред списанието, че е наясно, че хората я виждат като принцеса и модел на подражание. Тя обаче възприема себе си с една роля – тази на майка. “Важно е да се замислим за това, защото дори в интервюто с Опра, бях наясно с факта, че има малки момиченца, които срещам и те просто си казват “О, Боже, това е истинска принцеса.”
Но Меган пояснява, че иска да амбицира тези малки момичета, които я гледат, да се стремят към много повече от това просто да се омъжат за добра партия. “Гледам ги и си мисля: “Вие имате силата в себе си да създадете живот, по-велик от всяка приказка, която някога сте чели”. Нямам предвид това от гледна точка на “Можеш да се омъжиш за принц един ден”. Искам да кажа, че можете да намериш любовта. Можете да намерите щастието”, категорична е Меган Маръл.
Херцогинята на Съсекс също така намеква, че предстоящият документален филм на Netflix на двойката ще бъде за тяхната “любовна история”. “Тази част от живота ми, която не успях да споделя, която хората не успяха да видят, е нашата любовна история.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Маги Сидерова се появи на сватбата на бившия си и стана страшно СНИМКИ

През изминалия уикенд се състоя сватбата на бившия съпруг на Маги Сидерова. Той се венча за нейна колежка, а на събитието имаше доста ВИП гости.  За голяма изненада на всички, най-добрият приятел на Маги – Азис, беше специален гост на тържеството и с песните си вдигна на крака всички гости.  […]