Голяма бомба цъка в “Игри на волята” заради Виолета и Елвиса в “Игри на волята”, оказа се, че…

Бунт и бурни коментари вилнеят в социалните мрежи заради това, което се случва напоследък в “Игри на волята”, където Виолета и Мартин Елвиса са сред най-обсъжданите риалити герои.

Интригите и сплетните, които се случват в племената, най-вече около по-силните фигури в тях, каквато е и Виолета, нямат край и както подобава на всяко риалити шоу, ескалират със скоростта на светлината. Това обаче, според едни е връхна точка на кипене, след която следва “уволнение”, а за други интересното тепърва започва.
Неочакван обрат в “Игри на волята”, задават се големи скандали и още предателства

Разбира се, не липсват и мнения, че обратите в “Игрите” са нагласени, а тръпка предизвикват единствено битките на Арената. И нещо по-конкретно – мнозина искат да видят на Арената един срещу друг именно Виолета и Мартин Елвиса, които се очертаха в последно време като лидери в племената си – съответно Гладиатори и Старейшини.
Поредният жесток обрат в “Игри на волята” доведе изненадващо до…
Известно е, че двамата са в открит и доста грозен конфликт, който датира още докато бяха заедно в синьото племе и разделението им там дойде именно от тяхната вражда. Но към това се прибавя и още една, леко пикантна, подробност. От началото на седмицата Мартин споделя една спалня с Дени – дъщерята на Виолета, като двамата бяха особено ентусиазирани, че се събират. Дори заявиха в един глас: “тука няма да се спи”.

Денислава вече показа, че е доста еманципирана от майка си, което е добре дошло за Елвиса, който гледа на нея, поне засега, като на най-близкия си съюзник в играта. А може и на нещо повече, второто времето ще го покаже./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Селин Дион показа, че е борец, въпреки тежката диагноза

Последно феновете на Селин Дион имаха възможност да я слушат на живо през март 2020 г., на концертите от световното ѝ турне Courage. По-късно певицата прекрати обиколката си заради синдрома на скованата личност, с който бе диагностицирана. Заболяването представлява рядко и прогресивно неврологично разстройство, което предизвиква схващане на мускулите в […]