Напрежението ескалира: Тото от “СкандаУ” вади тайни чатове с Буч след интервюто си с Хазарта

Интервюто на новоизлюпения политик и рапър Ицо Хазаата при колегата му Тото вбеси бившия член на “Ъпсурт” Буч и той изригна с големи разкрития за бившия си колега. Нападна и Тото, че не го е потърсил за коментар, след като е бил очернен по такъв грозен начин пред голяма аудитория. 

Монетата се оказа отново с две страни, както самият Буч оповести, и Тото извади тайни чатове с него, които по никакъв начин не кореспондират с думите му и нападките към Тото. Или поне така изглежда на пръв поглед. 

Под признанията на Буч в социалните мрежи Тото коментира, че това са “откровени лъжи”. За да подплати думите си, рапърът от група “СкандаУ” прилага сктрийншот на своя кореспонденция с един от основателите на “Ъпсурт”. 
От написаното става ясно, че всъщност Буч е получил покана да бъде гост в онлайн предаването на Тото, на която не е откликнал. “Не значи, че съм длъжен да приема”, казва Буч. Всъщност, Буч е канен да застане очи в очи с Тото много преди Хазарта. Тогава е отказал, но реално и името му не е било замесено в скандал. 

Тото 
Сега има пълното право да протестира, защото е замесен в разговор, в който не присъства. И името му е очернено, без да има възможност да се защити. От други коментари в социалните мрежи става ясно, че това е честа практика на Тото. Той често клюкари с гостите си по адрес на някой друг, който не може в момента да се защити. Пресен пример е и разговорът му с певицата Кали, където двамата сринаха със земята Глория. 

Ъпсурт
“Тото не го прави за пръв път този трик. Даже наскоро го направи отново. Системно е. Радвам се, че все пак намери време да напишеш и твоята гледна точка, понеже както сам ти каза, чухме другата, но не и твоята”, пишат бдителни зрители, които са наясно как работи Тото в сферата на журналистиката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария Игнатова показа порасналия си син! Няма да повярвате на кого прилича СНИМКА

Мария Игнатова често споделя неща от личния си живот, но по отношение на сина си е безкомпромисна. От години не е качвала негова снимка в социалните мрежи, но сега наруши този свой закон и смая всички с порасналия си тийнейджър.  Бившата на Димитър Рачков срази с признание за вече порасналия […]