Всичко вече е ясно, ето кои са финалистите в “Игри на волята”

Още сме в началото на новия сезон на “Игри на волята”, а финалистите са вече известни. Това стана ясно от изтекъл в мрежата сценарии, който издава кои са финалистите. 

В мрежата се появи страница от сценария на водещата на Ралица Паскалева за племенен съвет малко преди финала на шоуто. И от него става ясно каква е развръзката в шоуто и кои са финалистите, а имената им ще ви изненадат.

 От сценария разбираме, че при единадесетата седмица на екшън шоуто Момчил е победил в 25 от битките и така се е превърнал в рекордьор. Противниците му обаче го обвиняват, че е постигнал победите си защото е заобикалял правилата. Затова Ралица го пита дали наистина се чувства победител и му припомня, че победата в “Игри на волята” трябва да се постигне достойно.
В сценария пише, че финалистите са Мастагарков, Мартин и Виолета.  От продукцията коментират, че теча е случаен. „Вероятно някоя хигиенистка е щракнала страничката…“, коментират от екипа.
Други обаче подозират, че това е направено умишлено, за да се предизвика още по-голям интерес към предаването, което ще мери рейтинги с „Фермата“ по bTV. Не е изключено и самият сценарии на снимките да е измислен и развоят на играта да ни изненада с други финалисти./show.blitz.bg 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Мистериозното хапче, което бе подадено на Алкарас

Карлос Алкарас продължава със силното си и безкомпромисно представяне на US Open и уверено върви към финала и евентуалната защита на трофея, който спечели миналата година. Един момент от мача на испанеца от третия кръг на турнира срещу Дан Евънс обаче предизвика сериозни полемики и коментари. В началото на втория […]

Subscribe US Now