Мистериозното хапче, което бе подадено на Алкарас

Карлос Алкарас продължава със силното си и безкомпромисно представяне на US Open и уверено върви към финала и евентуалната защита на трофея, който спечели миналата година.
Един момент от мача на испанеца от третия кръг на турнира срещу Дан Евънс обаче предизвика сериозни полемики и коментари.
В началото на втория сет по време на една от почивките човек от щаба на Карлос Алкарас подаде на едно от децата, отговарящи за топките на корта, малко стъклено шишенце с хапче, което бе доставено на тенисиста, пише EssentiallySports.
Какво е хапчето в шишенцето остава мистерия към момента, а и след мача никой не зададе този въпрос към испанеца. Това обаче ядоса феновете на Новак Джокович, които реагираха бурно срещу начина, по който се приемат нещата, които Алкарас прави.
Причината е, че на миналогодишното издание на Уимбълдън сърбинът бе замесен в подобна странна ситуация. Тогава на Джокович му бе подадена бутилка с неизвестно съдържание, от която изглеждаше, че той по-скоро го вдишва, отколкото да го пие.
След мача Новак Джокович бе попитан какво е имало в бутилката, а тогава той отговори шеговито: “Магическа отвара”. И докато в социалните мрежи някои смятат, че Карлос Алкарас е приел допинг с въпросните хапчета, то други предпочитат да погледнат случката от забавната ѝ страна, предполагайки, че просто е забравил да си изпие витамините. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Участник от "Игри на волята" е правил зъбите на Иван Христов СНИМКИ

От няколко години екранната половинка на Андрей Арнаудов -Иван Христов, трака с нови зъби. Той даде 40 бона за новата си усмивка и видимо е доволен от крайния резултат.  А чак сега се разбра кой е виновен за чаровната му усмивка и снежнобели зъби. Оказа се, че един от участниците […]

Subscribe US Now