Участник от “Игри на волята” е правил зъбите на Иван Христов СНИМКИ

От няколко години екранната половинка на Андрей Арнаудов -Иван Христов, трака с нови зъби. Той даде 40 бона за новата си усмивка и видимо е доволен от крайния резултат. 

А чак сега се разбра кой е виновен за чаровната му усмивка и снежнобели зъби. Оказа се, че един от участниците в новия сезон на “Игри на волята” е трансформирал до неузнаваемост Иван. 

Става въпрос за Иван Рълев, който вече запозна да дразни съотборниците си в шоуто за оцеляване.  “Аз съм зъботехник, изработвам корони, зъбни импланти и фасети. Смятам, че съм много добър в това, което правя, защото го правя с огромна любов. Виждали ли сте зъбите на Иван Христов от Иван и Андрей?! А на Николай Чакалов от миналия сезон на “Игри на волята”? Е, аз съм ги правил”, фука се той на старта на “Игри на волята”. 
“Моята стратегия е да играя с женското съсловие и да създадем здрава коалиция, която да ме изведе до финала”, призна той, но ще трябва да се преориентира, тъй като е в племе с мъже./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кайли Дженър - гола, мокра и покрита с кал

След като с постовете в Instagram на Кайли Дженър от миналия месец надникнахме към плажните ѝ приключения от лятото и се порадвахме на секси извивките ѝ по бански, то с тези от първите дни на септември стана ясно, че тя вече се е завърнала към работните си задължения. В профила […]

Subscribe US Now