Какво зарежда Дуейн Джонсън, когато е изтощен

Макар “Черния Адам” да не се представя в бокс офиса така, както на Waner Bros. би им се искало, филмът си остава специален за Дуейн Джонсън.
Не само, защото цели 15 години се бори за тази роля, но и защото това е филмът, в който той е в главната роля, с най-добри приходи от бокс офиса за първите три дни. И докато ние чакаме да разберем дали “Черния Адам” все пак ще се окаже на загуба (нещо, с което Скалата не е свикнал), актьорът продължава да се труди усилено.
В момента Джонсън е зает със снимките на Red One коледният филм, в който ще участва заедно с Крис Евънс. От профила му в Instagram разбираме, че колкото и изморен да е от цялата работа, децата му успяват да го заредят.
Скалата сподели видео в социалната мрежа, на което се вижда как прави упражнения за бицепс, а за тежест използва една от дъщерите си. В описанието Дуейн Джонсън пише, че е се е прибрал вкъщи за закуска след като полетът му е продължил цяла нощ.
И въпреки че през последните седмици е работил по много часове с недостатъчно сън двете малки торнада, както нарича дъщерите си от връзката си с Лорън Хашиян, го зареждат.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Захапаха жестоко Емилия след тези гръмки думи за...

Предколедно поп фолк дивата Емилия се оказа болезнено откровена за някои. Изпълнителката директно упрекна по-младите си колеги, че не се стараят достатъчно по пътя си към славата, а постоянно се надпреварват да взимат всичко, което трябва и не трябва от живота. “Младите не се интересуват от нищо, случило се преди […]