Когато кралят на Швеция разкрие интимна подробност

2023-а е важна година за шведската монархия – Карл Густав XVI отбелязва своя Златен юбилей на престола. Няма как празненствата в страната да не са пищни, особено предвид факта, че това е най-дълго царувалия монарх в историята на Швеция.
Начините, по които юбилеят ще бъде отбелязан, са много. Един от тях е нов документален филм, кръстен просто “Кралят” (Kungen на шведски), който излиза по кината от 24 февруари. Той е дело на Карин аф Клинтберг, която разговаря с Карл Густав по много теми.
Една от тях обаче се оказва изненадваща. “Каква е тайната на щастливия ви брак?” пита Клинтберг, на което получава изненадващ отговор. “Отделни бани”. Тя споделя в интервю за Dagens Nyheter, че не е очаквала подобен отговор.
“Мислех си, че задавам друг тип въпрос, по-скоро по-психологически. Но кралят явно е доста практичен в живота, както и в начина си на изразяване”, казва тя. И допълва, че съветът на Карл Густав всъщност е ценен.
“Трябва да запазим личните неща лични, да не трябва да режем ноктите си пред половинката си например”, казва водещата и допълва, че все пак отделни бани са непостижими за много хора.
Крал Карл Густав XVI и кралица Силвия се женят през 1976 г. в Стокхолм, след като са се запознали четири години по-рано. Двамата имат три деца: престолонаследничката принцеса Виктория, принц Карл Филип и принцеса Маделейне.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво прави жената на Андрей? Изплаши мрежата с тази СНИМКА

Емануела Толева публикува наскоро снимка от актуална семейна ваканция в Малайзия, която впечатли не само с мястото, където се намира семейството, но и най-вече с начина, по който изглежда чаровната съпруга на продуцента Андрей Арнаудов. Брюнетката вече е плашещо слаба и голяма част от последователите й в социалните мрежи са меко […]

Subscribe US Now