Триумфалната поява на Езра Милър на премиерата на “Светкавицата”

След редица сътресения в личния си живот и месеци на лечение, Езра Милър триумфално се появи на премиерата на филма “Светкавицата” – която се състоя в понеделник, 12 юни.
Актьорът от изглеждаше спокоен и уверен, докато се позираше пред камерите на голямото събитие, въпреки поредицата от сблъсъци със закона и стряскащите обвинения в агресивно поведение и кражби през изминалата година. Това е и причината в последно време той преобладаващо да е извън полезрението на обществеността.
Езра, известен със своята небинарност и нежеланието си да бъде определян като мъж или жена, е арестуван два пъти между март и април 2022 г. Първият случай е след физическа саморазправа, а вторият за предполагаемо насилие към жена.
Драмата на Езра Милър се разраства, когато е арестуван за пореден път през август, 2022 г. заради кражба с взлом. Обвинението в този случай е, че е откраднал няколко бутилки с алкохол от частен дом. Вероятно и това действие на актьора е резултат или от неговата ексцетричност, или от психическата му нестабилност. Неведнъж той е се е подлагал на лечение, касаещо психическото му здраве.
През януари, 2023 г. Езра се призна за виновен по част от обвиненията и сподели публично, че осъзнава, че има известни психически проблеми, припомня Hollywood Life.
И въпреки всичко, талантът на Езра Милър е неоспорим. И от Warner Bros не се отказват от него.
Режисьорът на “Светкавицата” Анди Мушети изрази подкрепата си към актьора през април 2023 г., само няколко седмици преди премиерата на филма. “Езра вече е добре”, каза той на пресконференция пред Entertainment Weekly. “Той прави всичко възможно за възстановяването си. Неотдавна разговаряхме лично и сподели, че е много отдаден на това да се подобри”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Харисън Форд твърди, че никога не е искал да бъде холивудска суперзвезда

За пореден път Харисън Форд нахлупва емблематичната шапка на Индиана Джоунс и се впуска в луди приключения. Актьорът се завръща към ролята, която го превърна във филмова легенда, още веднъж в предстоящия филм от поредицата “Индиана Джоунс и реликвата на съдбата” – който ще се появи официално на 30 юни. […]