Мадалина Геня и Григор Димитров заедно, но не съвсем

Григор Димитров и Мадалина Геня са една от най-коментираната звездна двойка напоследък. И то не само от родните, но и от световните медии, които не пропускат всяка тяхна поява на публично място, особено след като двамата позираха толкова влюбени и щастливи на Филмовия фестивал във Венеция преди месец.
Вниманието, което Мадалина Геня получава покрай връзката си с родния тенисист, е само в плюс на нейната модна и актьорска кариера. Но когато Гришо е на поредния турнир, на нея й се случва да попада и в прегръдките на друг.
Преди седмица това беше дизайнерът Филип Плейн, с когото тя имаше връзка преди около седем години. Мадалина беше едно от главните действащи лица на ревюто, с което модният му бранд представи новата си колекция. Присъства и на бляскавото парти в Милано по случая.
Появата ѝ с друг мъж в отсъствието на Григор Димитров накара медиите още по-осторожно да следят какво се случва с румънската актриса в личен план. Случва се обаче понякога да правят и грешки и да бъркат с кого всъщност прекарва времето си актрисата. Точно такава грешка допусна английския таблоид Sun. Изданието изпрати Григор Димитров в Европа с Мадалина Геня, докато той всъщност е в Шанхай, където играе в турнира от сериите Masters.
Sun публикува материал, който акцентира на невероятната ѝ фигура, която демонстрира в новата ѝ рекламна кампания по бельо. На една от снимките обаче виждаме румънката да позира с брат ѝ Алин пред билборд. Текстът на Sun обаче гласи: “Мадалина позира с гаджето си Григор Димитров пред гигантски билборд”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Дейвид притиска Виктория

Знаехме, че документалната поредица на Netflix за живота и кариерата на Дейвид Бекъм – Beckham, ще бъде интересна, но тя надмина очакванията ни.  Вече разбрахме кои точно спомени футболистът би искал да изтрие, ако има тази възможност, а поредицата ни показа и как умело успява да се закача със съпругата си […]