Новата любов на Кевин Костнър

Семейството на Кевин Костнър премина през големи промени за изминалата една година. А причината – развода на актьора с Кристин Баумгартнер.
Вече бившата му съпруга, с която имаха близо двайсетгодишен брак, подаде молба за развод през май миналата година. Като причина за раздялата тя бе посочила “непреодолими различия”.
През септември двойката финализира развода си и успя да уреди спора относно издръжката на трите си деца – Кейдън (16 г.), Хейс (14 г.) и Грейс (13 г.).
Оттогава вече изминаха няколко месеца и вече изглежда сякаш и Кевин Костнър, и Кристин Баумгартнер вече са рестартирали любовния си живот. За актьора наскоро се говори, че се среща с 49-годишната певица Джуъл, а пък за бившата му, че излиза с финансиста Джош Конър.
Въпреки че засега официално никой не е коментирал личния си живот, Кевин Костнър издаде, че все пак някой е спечелил сърцето му. И не, не става дума за някоя жена, а за кучето, което официално е новият член в семейството на актьора.
Именно с това той се е похвалил с пост в Instagram, където е качил няколко снимки с новия си домашен любимец.
“Най-новото попълнение в семейството. Вече съм влюбен в този специален мъник”, пише Кевин Костнър в описанието, от което става ясно какъв е полът на кучето, но не и какво е името му. Не можем да отречем обаче, че малкият е повече от очарователен.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джон Бон Джоуви все пак ще го направи

Джон Бон Джоуви е сред знаменитостите, които будят възхищение не само защото е легенда на световната музикална сцена, но и защото полага активни усилия да направи света едно по-добро място. С тази цел преди почти 20 години той основава Jon Bon Jovi Soul Foundation. Неговата организация с нестопанска цел предлага […]

Subscribe US Now